V vivamedia Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Декември 2019 #1 Здравейте, притежавам уеб сайт, но в системата има доста проблеми които трябва да бъдат отстранени. Пишете ми на ЛС. за да обясня по-подробно!
Здравейте, притежавам уеб сайт, но в системата има доста проблеми които трябва да бъдат отстранени. Пишете ми на ЛС. за да обясня по-подробно!
alexkuzmov Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 17 Декември 2019 #2 vivamedia каза: Здравейте, притежавам уеб сайт, но в системата има доста проблеми които трябва да бъдат отстранени. Пишете ми на ЛС. за да обясня по-подробно! Увеличете... На какво е написан уеб сайта(PHP, Java, NodeJS, ...)?
vivamedia каза: Здравейте, притежавам уеб сайт, но в системата има доста проблеми които трябва да бъдат отстранени. Пишете ми на ЛС. за да обясня по-подробно! Увеличете... На какво е написан уеб сайта(PHP, Java, NodeJS, ...)?
R rossto3v New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Декември 2019 #3 Дай линк към самия сайт, ако е възможно.
bgfreelancer Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Декември 2019 #4 пиши на лично да кажеш за какво става дума и прати линк и малко инфо за системата на сайта?