От: Търся промо код за подновяване - superhosting
Да, вдигнати са цените, но и параметрите,не всички параметри обаче,примерно айнод брой мисля че са намалени.
Да, прав си, а аз самият твърдо не одобрявам подобна информация да се спестява на потребителите! Изключително е некоректно. Все пак фирменият им сайт не е PR съобщение и промените трябва да се обявяват в тяхната цялост, а не само което им изнася. Ето какво е било до преди няколко дни и какво е сега:
Преди:
Чл. 38а. Максимално допустимият брой ай-нодове (inodes) (файлове, директории и др), които Ползвателят може да разполага в хостинг акаунт, се определят в зависимост от ползвания хостинг план, както следва:
- за хостинг план "СуперСтарт" – до 150 000 файла и директории
– за хостинг план "СуперПро" – до 300 000 файла и директории
– за хостинг план "СуперХостинг" – до 450 000 файла и директории
– за реселърски хостинг планове – до 80 000 файла и директории
Сега:
Чл. 38а. Максимално допустимият брой ай-нодове (inodes) (файлове, директории и др), които Ползвателят може да разполага в хостинг акаунт, се определят в зависимост от ползвания хостинг план, както следва:
- за хостинг план "СуперСтарт" – до 90 000 файла и директории
– за хостинг план "СуперПро" – до 180 000 файла и директории
– за хостинг план "СуперХостинг" – до 270 000 файла и директории
– за реселърски хостинг планове – до 60 000 файла и директории
За някои планове това е почти двойно намаление. Дума не са обелили обаче в
следната информация, която даже е кръстена
"Нови по-високи параметри на хостинг плановете"! Също и в ценоразписа, към който препращат - като зачеркнати са дадени само параметрите увеличени след промяната, а за inodes няма стара стойност, все едно всичко си е същото... Според мен настоящата ситуация дори е достойна за сигнал до КЗП.