Търся публикации в сайтове за мода, жени, развлечение и дома

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте колеги.

Търся си сайтове, които са на тема: мода, жени, развлечение, дома, градина. По-конкретно перманентна публикация, която да си има всичко - снимка, картинка, видео и т.н. Оформена, уникална и добре написана. Всичко се предоставя. Ще се радвам сайтовете да са с изграден тръст и PR. Може да ми пишете тук или на лично. Ще отговоря на всички. Благодаря колеги.

Поздрави,
Блини

От: Търся публикации в сайтове за мода, жени, развлечение и дома

Ако вие си предоставяте статията, снимковия материал и евентуално видео клип, може да я пусна в сайта от подписа ми.
Може на ЛС да се уточним, ако имаш интерес.

Ако е на български мога да ти предложа сайтчето от подписа (ново е и не го хвана PR, но има тръст). Ако е на английски имам един доста силен сайт, може нещо да измислим.

Блинки в моя блог също може да се пусне нещо, драсни ако ти допада ;)

Re: От: Търся публикации в сайтове за мода, жени, развлечение и дома

Ако вие си предоставяте статията, снимковия материал и евентуално видео клип, може да я пусна в сайта от подписа ми.
Може на ЛС да се уточним, ако имаш интерес.

Добре, ще се възползвам от предложението. :) Дай ми мейл, да ти пусна. :)

Блинки в моя блог също може да се пусне нещо, драсни ако ти допада ;)

За твоя блог, мога да дам статия, която да е по тематична, нещо за форума или за нишата, в която си. Ако е Ок. :)

Ако е на български мога да ти предложа сайтчето от подписа (ново е и не го хвана PR, но има тръст). Ако е на английски имам един доста силен сайт, може нещо да измислим.

На БГ е. Пиши ми на лично мейл и нещо да пратя като статия. А за другото, ще се възползвам от предложението ти. За Ен сайта. :)

А това "дома" какво трябва да значи, Строителство, интериор, архитектура, срещат ми се такива сайтове.

Blinky прати ми инфо на ЛС, там мога да ти дам и личният си мейл.

А това "дома" какво трябва да значи, Строителство, интериор, архитектура, срещат ми се такива сайтове.

Да, това е в общи линии. Също така практични съвети, домакиня, почистване, уют. Нещо в този дух.

За уют и комфорт аз съм човека, статия няма да ти се налага да пишеш има безброй такива :D

Здравейте колеги............

Търся си сайтове, които са на тема: мода, жени.......

Д'расти Блинки
Тук се вписвам перфектно, няма проблем да ти пусна сайта на ЛС. Дамска тематика мисля, че ще ти свърши перфектра работа. ;)
Сайта има задоволителен ПР, изискванията са ми, 100% уникалност на текста и минуимум 400 думи статия, разбира се подходяща за аудиторията. Мога да ти предложа, макс 1 линк от нея ;)
Ако си ОК, драсти ЛС и ще пуснем статията ти :)

От: Re: Търся публикации в сайтове за мода, жени, развлечение и дома

Ще драсна определено. Звучи интересно. Ще се възползвам.

А?! Ти все още ли търсиш това?! А като ти се обадих с предложение обеща да отговориш и още чакам отговора ти?! А може би вероятно това е както се казва "мълчалив отказ"?

А?! Ти все още ли търсиш това?! А като ти се обадих с предложение обеща да отговориш и още чакам отговора ти?! А може би вероятно това е както се казва "мълчалив отказ"?

Сори, въобще не съм се усетил. Може би заради празниците. Ще ми пуснеш ли пак лично, защото може и да съм проспал някое. ;)

Не съм се отказал, определено. Търся още да. ;)

Горе