Търся: Търся работа :)

username11

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, както виждате съм нов тук :) Извинявам се,ако темата не е в правилния раздел. Търся си някаква работа от днес до Неделя за изкарване на някой допълнителен $ :) Имам добра компютърна грамотност. Ако мога да бъда полезен с нещо пишете ми. Благодаря! :)

Под добра компютърна грамотност какво имаш в предвид, напиши по-конкретни знания / умения. Защото и програмситиката е вид компютърна грамотност..., например....
Мхм, затва всеки втори се юрна да става програмист, щото много хора така мислят, жалко че няма нищо общо с реалността.

Мхм, затва всеки втори се юрна да става програмист, щото много хора така мислят, жалко че няма нищо общо с реалността.
Явно не познаваш значенията на думите във собствения си език.....

Явно не познаваш значенията на думите във собствения си език.....

Нямам желание да се заяждам, аз посочих твое твърдение, което смятам за грешно. От друга страна ти ме обиждаш лично с това какво познавам и не познавам :)

Затова ако може да ме насочиш към курсове за компютърна грамотност, които включват "програмистика" или пък обратното, щом смяташ че имат допирни точки :)
Да и 2те са на компютър, за жалост сравняваш домат и кайсия- да и 2те са плод, и 2те са кръгли, но нямат нищо общо, нито едното е подмножество на другото, както ти изкара "програмистиката" като част от компютърната грамотност.

И все пак се наричат ПЛОд и двете нали...... Приключих разговора си с теб.

Ама, ние разговор ли провеждахме :)

Сори, просто напоследък много хора ми казват "абе и без тва цял ден стоя на компютър, дали да не стана програмист" и куцо кьораво и сакато се е втурнало видиш ли, та малко ми се набива на очи, когато някой изкара програмирането част от компютърна грамотност :)

Горе