Търся ръчно писане на блог коментари

KISS

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Здравейте.
Търся човек който да посещава dofollow блогове на английски, да прочита дадена статия и да я коментира със смислен коментар съдържащ полезна информация или размисли по въпроса.
Човека да е сериозен, да знае доста добре английски, да може да спазва график и да попълва отчет в таблица в ексел. Също ще е добре да разбира от разните му уеб работи като блогване, сео и други там защото повечето dofollow блогове са на такава тематика.
Ще плащам само за одобрените коментари и само за смислените. Тоест ако напишете нещо от сорта на: Много полезна статия, точно това търсех бла бла ... и дори да е одобрен, няма да плащам за този коментар. Също ако напишете супер смислен коментар, но не е одобрен (до 1 седмица примерно), пак не плащам за него.
Мога да предоставя списък с блогове, които са актуални и на мен почти винаги ми одобряват коментарите.
Плащам по банка или пейпал.
Поздрави.

НЕ търся автоматично спамене с някакви програми!

От: Търся ръчно писане на блог коментари

интересна оферта за цена обаче нищо не видях ...

Ами който е заинтересован да ми каже на лично (или тук) за колко дологоре на коментар би се заел с тази работа и ще се договорим нещо.

Последно редактирано:

Понеже заради bikonews взех да си въобразявам че липсата на цена притеснява всички :) реших да сложа цена.
Според мен цената от 30 стотинки на одобрен смислен коментар е добра.
Изобщо има ли някакви желаещи за такава работа?

а как ще става проверката? заинтересован съм, но има малко но... ако нямаш други кандидати за работата драсни едно лично

И аз искам да разбера, как става одобряването и, ако може да се пробвам.

Коя проверка/одобряване как става?
Примерно аз ви давам графика за седмицата, и ви давам един файл, където да попълване някои неща (като url на статията, която сте коментирали и още някои). Вие си коментирате през седмицата и ми връщате файла попълнен. Аз ви давам за следващата седмица графика. Като минат 7 дни от първите коментари, аз ги преглеждам и виждам кои са одобрени и кои от тях са смислени. От одобрените ви плащам за смислените. Или може на месец да ви плащам, ще се договорим там. Това ли питахте, че не разбрах много?
Преди всичко това обаче ви тествам пробно с 10 коментара да видя качеството (за които ще платя, няма да са безплатни или нещо такова)

За сега имам 2-3-ма които ще тествам как работят и ако не ми харесат ще пиша тук пак.

Горе