Здравейте, ученичка съм на 18 години. Наскоро напуснах работата си, като сервитьорка в квартално заведение. След една година мъчение за физиката и психиката ми, реших да направя тази стъпка, с цел фокус върху професионално развитие в бъдещата ми професия. Специалността ми в училище е компютърна графика и мултимедия, харесва ми и желая един ден да работя в тази сфера. Фокусирайки се върху ученето обаче, изпитвам затруднение с доходите. Не разчитам по никакъв начин на родителите ми, защото съм преценила, че е много по-важно да инвестират приходите си в развитието на по-малкото ми братче, понеже страда от различни увреждания. В разгара на лятото имам предостатъчно време да започна работа, но след инцидент на вече бившето ми работното място изкълчих левия си глезен, което ме лиши от възможността за физическа работа на този етап. Реших, че щом не мога да работя с ръцете си, мога да опитам с ума си.
Имам кратък опит като копирайтър и по-богат опит в качването на продукти в различни платформи. Като уеб дизайнер не смятам, че имам все още необходимия опит за встъпване в работна позиция, но съм създавала рекламни материали, като календари, визитки, рекламни брошури, дипляни, тениски за предпечат и тн. (При желание мога да изпратя)
Благодаря Ви за отделеното време да прочетете написаното до тук. Ще бъда много щастлива, ако някой ми даде възможността да правя това, което обичам и да се рализирам в средата, в която съм мечтала да бъда най-добра още от дете.
Имам кратък опит като копирайтър и по-богат опит в качването на продукти в различни платформи. Като уеб дизайнер не смятам, че имам все още необходимия опит за встъпване в работна позиция, но съм създавала рекламни материали, като календари, визитки, рекламни брошури, дипляни, тениски за предпечат и тн. (При желание мога да изпратя)
Благодаря Ви за отделеното време да прочетете написаното до тук. Ще бъда много щастлива, ако някой ми даде възможността да правя това, което обичам и да се рализирам в средата, в която съм мечтала да бъда най-добра още от дете.