Здравей.
Благодаря за бързият отговор но може ли сега и пояснения за нещата който спомена.
фиксиран или флуид лейаут - това не го разбрах
Респонсив - това значеше да става за таблети / телефони нали :?
Слайдъри - и това за да не се окаже,че да няма нещо криворазбрано
Фронтпейдж - каквото ме грабне
Но погледнах themezee.com и нещо нищо не си харесах :С
Дай друг сайт ако може.
Аз вече го направих и ще се похваля, като съм до някъде с нея. Благодаря още веднъж тук. И тук.@Blinky хубаво ти даде линк към една тема за Premium теми, ако искаш ги разгледай и пиши ако си харесаш някоя, за да ти я изпратя
Official repository - нацъкай си филтрите.Но погледнах themezee.com и нещо нищо не си харесах :С
Дай друг сайт ако може.
Ако мога и аз да ползвам тази тема да попитам за WP тема подобна на Edna . bg
Ако мога и аз да ползвам тази тема да попитам за WP тема подобна на Edna . bg
Дори не е responsive. А подобни теми бол със слайдери и хиляди гъзарии на фронтпейджа. Избираш си една, която най ти пасваАко мога и аз да ползвам тази тема да попитам за WP тема подобна на Edna . bg
Благодаря Blinky!Мога да предложа само премиум.
Ползваш скелета на някоя тема и каквото не кефи си го преправяш. Промените, които си правил се запазват при ъпдейт на темата майка.p.s. Може ли някой да ми обясни това с дъщерните теми?
/*
Theme Name: Моята дъщерна тема
Template: име на темата майка
Version: 1.0.0
*/
@import url("../темата майка/style.css");
/* Тука са моите супер гъзарски стилове, които авторът на оригиналната тема изобщо не можа да ги докара */
Наистина ще те помоля да го направиш, защото звучи доста интересно! (поне за мен)Ако ми остане свободно време ще пусна една подробна тема как се прави.
Мен също ме интересуват подробностите! Благодаря и с нетърпение очаквам темата!Ползваш скелета на някоя тема и каквото не кефи си го преправяш. Промените, които си правил се запазват при ъпдейт на темата майка.
Най-елементарният вариант е да си създадеш директория с името на дъщерната тема и в нея файл style.css с код
Код:/* Theme Name: Моята дъщерна тема Template: име на темата майка Version: 1.0.0 */ @import url("../темата майка/style.css"); /* Тука са моите супер гъзарски стилове, които авторът на оригиналната тема изобщо не можа да ги докара */
От там насетне, ако искаш да смениш някоя част от темплейта си я копираш в директорията на дъщерната тема и си я преправяш и тя замества тази на майката.
Стандартно за фри темите се подменя поне footer.php, където има кредит линкове на автора.
Ако ми остане свободно време ще пусна една подробна тема как се прави.