Търся скрипт / брояч за следене на броя " препратени " хора от банер

Maji92

Active Member
Здравейте колеги предприемачи.
Както виждате в заглавието " Търся скрипт / брояч с който да проследя колко клика съм препратил през даден банер който е в мой сайт "
Надявам се от краткото описание да схващате какво имам в предвид ако не ще обяснявам по-подробно ... понеже не съм чак така запознат с тези неща.
Пак се извинявам ако съм сгрешил с наименованието на нещо и така съм ви объркал.
Поздрави и до скоро!!!

От: Търся скрипт / брояч за следене на броя " препратени " хора от банер

Cms ли ползваш или нещо къстъм. Ако е cms има плъгини колкото искаш. Може да си хостниеш някъде OpenX което има още повече възможности.

Re: От: Търся скрипт / брояч за следене на броя " препратени " хора от банер

Cms ли ползваш или нещо къстъм. Ако е cms има плъгини колкото искаш. Може да си хостниеш някъде OpenX което има още повече възможности.

И аз бих препоръчал горещо OpenX. Всичко, което ти е нужно го има, за да ти влезе на 100% в употреба. За повече опции си има модули, които се доплащат. Като всяка фри система де. :)

Така единият за който съм 100% сигурен е къстъм,а за другият * на който също ще го предложа не знам дали е къстам *
Но все пак може ли да препоръчаш нещо вече изпробвано за къстъм, благодаря за предложението " OpenX "

То опънХ може и за къстъм. То там си качваш банера и ти връща код като от адсенс. И вече вътре си има админ панел с брояч на импресии и подобни.

Горе