Търся спешно едитор

danko6

Well-Known Member
Здравейте трябва ми спешно html едитор.
В момента ми праснаха 20 изображения на различни форми от 1 сайтов и пред мен е това че искам да навържа всеки бутон от всяка форма да отваря следващата.
Даа, но все пак аз съм получил само изображения на формите и ми трябва някой едитор с който бързо да очертая върху изображението- очертавам бутона и му посочвам какво да отвори.

Като не ми се налага да меря всеки бутон пиксел по пиксел, а директно чертая и да му задам на къде да препрати.
Има ли такова животно или ще се мъча :D
Ще съм много благодарен на всеки помогнал :)

От: Търся спешно едитор

Ако искаш да да заградиш определено място и след клик да препраща към определен адрес, става с Dreamweaver.

Даниел Маринов първо за него се сетих, но нещо направи проблем с тегленето и се ядосах и го заебах. Може ли да ми кажеш само бързо ли става с него това което искам да постигна като цяло понеже не ми трябва нещо дето да си играя 10 часа за тия 20 страници да ги навържа :)

nortrant това твоето е супер точно нещо такова ми трябва, но при него явно ще трябва да си кача изображенията на хоста, на някой от сайтовете и там да задавам линковоте за редирект или понеже не видях като му задам да препраща да му задам друго изображение, а сом линкове

Последно редактирано:

Сега попаднах и на този доста добър тул
http://www.maschek.hu/imagemap/imgmap

След 15 часа бачкане в момента съм толкова отказал че изобщо не ми идва наум как ада ги навържа всичките 20 страници една за друга с тоя тул :D
Ако някой може да каже нещо ще съм му благодарен в момента съм толкова забил че няма накъде повече....10 минути гедах в 1 точка за това мнение :D

Даниел Маринов ако имаш някое туториалче за cs5-цата може да дадеш насам, че и него го инсталирах сега.

как ада ги навържа всичките 20 страници една за друга с тоя тул :D

Аз лично не те разбирам какво искаш да направиш :)
как да ги навържеш? в първата да има линк към втората, във втората да има линк към третата и т.н. ли?

Нещо такова
имам просто изображенията на самия сайт
-начална страница
-страница за регистрация

примерно като изображението на началната страница има бутони- контакти, проекти, регистрация
и за всеки от тези бутони си имам различна страница в случая изображение и искам при натискане на контакти (трябва да го очертая понеже е цяло изображение на началната страница) и то да си ме прехвърли в изображението на страницата за контакти.

Като влезе в нея отгоре отново си има същите бутони и иска да натисне начало от там - и аз просто да очертая начало и да го върна от контакта в началото като натисне.
Сега май се изразих по ясно какво искам да стане.Понеже и аз не съм много наясно как да стане това, а срока ми е ограничен в краен случай нищо не ми пречи да си ги покажа нещата с отделно изображение но по ефектно ще е да ги представя така навързани (проекта ми е концепция за даден сайт)

danko6 - аз пак не разбрах какво искаш? И ще те попитам - защо не ползвам html и css? Толкова ли е сложно? Ако е сложно за теб, наеми някой да ти го направи!?

Аз точно на html ми е варианта да го направя но ковтито е че трябва да меря всеки един бутон на кои пиксели е разположен :D За това търся нещо по елементарно където само очертавам с мишката и да улесни нещата :D

За това търся нещо по елементарно където само очертавам с мишката и да улесни нещата :D

А не става ли да ползваш фотошоп или друг редактор за снимки и след като имаш бутоните, да ги съхраниш в определени размери?

Подозирам, че снимките са ти цял уебсайт. Препоръчвам ти ако е така, да хванеш един Web Page Maker, защото с него става най-лесно. Можеш да си "слайснеш" снимките, та да излезат в някакъв html код и да си добавиш текст. Помисли за паяците и как ще ти обхождат навързаните снимки. Ако не съм те разбрал, извинявай.

Хехехе точно ето за това говорех. Абе с търсене става работата :D

Ако имаш сайт на Уордпрес, и с него става работата, има си такъв вграден инструмент!

Хах я сподели че имам и такива пък така и така съм започнал тестове, от учене глава не боли :)

Хах я сподели че имам и такива пък така и така съм започнал тестове, от учене глава не боли :)

Има си вграден редактор на снимки. Използвай го!

Горе