Търся: Търся спешно работа копирайтинг и превод!

Статус
Not open for further replies.
Рейтинг - 0%
0   6   0
Здравейте, търся спешно ангажимент,.работа в сферата на копирайтинг и преводачески услуги с английски език
. Разполагам с богат опит почти десет години. Мога да изпратя писани от мен текстове, както и портфолио.
Моля за сериозни предложения.
Благодаря.

Ясно ми е,че никой нищо няма да ми предложи ,но да опитам.
Опитай първо да си обясниш защо 6 човека са ти дали негативна оценка. След това опитай да коригираш отношението си към хората, от които очакваш заплащане.

Пожелавам ти успех. Искрено ти го пожелавам.

Благодаря за съвета. За съжаление съм на друго мнение. Благодаря. И други ползват Гугъл и повече. Но печелят, имат работа, а не съм и съгласна @bgtifo и други, чийто имена не се сещам да взимат всичко.

Както й не се считам за по-различна от останалите. Не считам ,че @avgustinov трябваше да ме измами с проект за превод на книга. Не ми плати,но това е друга тема. А @Anani не го бива в обясненията какво точно иска.

Има хора и с повече негативни оценки от 6. Но в тоя форум е само @bgtifo и още други имена. Няма да ги търся.
Аз ти писах и на лс, че трябва да си оправиш поведението и ще имаш работа. В момента се държиш неадекватно.

Като работи качествено bgtifo нормално е да го търсят. Аз също съм работил с него, въпреки че имаме различия по някои теми :)

• Like
Реакции: rumi
Понеже ме споменава въпросната "преводачка" ,първоначално мислех да отмина ,но после си казах-какво пък,защо да й оставам длъжен.Ще постна като открия,част от натуралния превод за мен(аз говоря свободно немски, но не си позволявам да правя професионални "преводи") и използването на Гугъл преводач за мен е ужасно лоша практика. Имам В2 английски, но исках превод от "професионалист". Наистина превода беше плачевна смес между Фрий транслейт и лоша граматика. Както й бях обяснил-не съм конфликтен,но нейното е нещо ужасно и си искам парите обратно,защото "работата" й беше нещо зашеметяващо ужасно!Имам регистрация от 2009 тук и не си позволявам да хвърлям безсмислени или неискани препоръки и съвети,а тя в отговор ми сложи отрицателен трейдърски вот! Разбирам,че е отчаяна, но ако човек е добър в нещо,неминуемо ще е проспериращ!Нека Силата да е с нея😅😅😅-ще й трябва!

Като работи качествено bgtifo нормално е да го търсят. Аз също съм работил с него, въпреки че имаме различия по някои теми :)
Колега, аз съм забравил, но какви различия сме имали?

И други ползват Гугъл и повече.

Гугъл преводача ти дава насоки за смисъла на текста. От теб като контентрайтър се иска да ''барнеш'' превода на Гошо, така че текстът да изглежда като писан от жив човек. Машината може да изпере, но няма да ти простре прането, нито да го закачи по закачалките. Ако ме разбираш. Иска се малко талант и повече желание да изпипаш нещата.

В крайна сметка, като виждаш, че не става, Саше, има и други професии. Срамна работа няма, ако си изкарваш парите с честен труд.

Много
неща съм си изкарала с честен труд като преводач и копирайтър. Миналата година написах и книга. Не казаха нищо лошо хората. Бяха доволни. Писала съм и за една болница.

@Anani споменах те с добро. Аз имам и качествени текстове, но никой не ми вярва в това. @Anani забравила.съм.вечв, но каквото такова.
Просто ми се стори че спомена,че не знам какво искам,затова ти отговорих.Ако това е твоето добро,не ми се мисли за зло😄.Иии-не съм забравил нито за миг брилянтната ти работа(не съм злопаметен, но твоята работа беше шедьовър). Работил съм съм със всякакви фриленсъри,но ти счупи рекорда-непрофесионализъм + неуважително отношение. За второто няма оправдание!

Изява ми трябва спешно, благодаря. Вчера отказ, депресия,.сълзи , дкарсх се с една жена с която съм работила много години. Тя е от Старс Загора. Дълги години бях преводча с английски език към нейната фирма. Не съм олигофрен и маймуна за да редактирам и превеждан документ на пишеща машина от 1968. Така се скарахме и вече не поддържаме отношения. Аз и простих но.щешв да бъде друго.

Сега вече ще разберете какво ми е. Няма да Ви е приятно години наред отказ и отказ, вчера беше така заради липсата на опит като Координатор Превод и легализация.

Колега, аз съм забравил, но какви различия сме имали?
В пряк спор май не сме влизали, имах предвид относно вижданията за някои теми, като Украйна, ваксини и такива. Но аз винаги разделям професионалното от офтопика.

В пряк спор май не сме влизали, имах предвид относно вижданията за някои теми, като Украйна, ваксини и такива. Но аз винаги разделям професионалното от офтопика.
Да, така е редно. Аз твърдо реших да не се занимавам с политика.

Статус
Not open for further replies.

Горе