Търся списък на въпроси с отговори

mvmrik

Well-Known Member
Направихме едно приложение за въпрос с 4 отговора от които единия е верен и сега ми трябват много въпроси. Има ли някъде от където да ги взема наготово. Пиша си ги ръчно и вече са над 100, но ми трябват хиляди, та ако се сещате за някой файл подобен няма да е лошо :)

Нямам предвид да се добавят автоматично - ръчно мога да си ги препиша, но да са готови, а не да ги мисля че това отнема доста време.

От: Търся списък на въпроси с отговори

Що не пробваш с листовките на КАТ. Верно няма да можеш да ги ползваш всичките въпроси, особено ако има и женска аудитория : D , но ще отбереш поне още два пъти по толкова по елементарни. А и май бяха по три отговора, но ще измислиш още по един.

Друго за което се сещам- някой текстови файл за IRC бот дето ги имаше едно време в каналите под формата на игри ако се сещаш. Верно че там има само по един отговор, ама кат имаш въпростите предполагам, че няма да е много трудно да ги донагласиш :)

Това за КАТ и аз се сетих и ще го използвам наистина. Няма значение дали са елементарни, то е разделено по сложност и на всеки въпрос мога да му избера къде да излиза - по-трудните ще са за по-умните :)

geobg.info/vmatura/?a=1
testove.interestal.com/
testove.pomagalo.com/
izpiti.net/testove/ <--- този има точно това, което търсиш в pdf файлове

google.bg :)

Последно редактирано:
От: От: Търся списък на въпроси с отговори

geobg.info/vmatura/?a=1
testove.interestal.com/
testove.pomagalo.com/
izpiti.net/testove/ <--- този има точно това, което търсиш в pdf файлове