ми може да се съглася ако ми гарантираш че няма да изгоря с тия 50$
Вие па кво сте тръгнали да му спамите темата, ако няа давате няа пишете, аман от простаци
Хайде сега и простаци станахме! Повечето тук са дали полезни съвети, но трябва малко пипе в картуната за да се проумее! Двамата май ще си допаднете, успех в съвместния бизнес! (Ако решите да молите за помощ отново, поне пишете грамотно! В противен случай ще бъдете пренебрежително подминати от тези, които биха ви били полезни)
Да ви п..... на всички вас "бизнесмени" .
Прати и на мен, имам много яка идея и ще ти ги върна тройно, ако успея да я реализирам! Имай предвид, обаче, че съществува риск да не успея и не давам гаранция. Ако имаш топки да рискуваш - прати ми парите, ако не - недей само да се правиш на голям бизнесмен по форумите.Ясна работата момче. Пиши на Л.С. аз ще рискувам да ти дам 50 $ и ще се надявам да ми ги дадеш няой ден двойно.
Подобни гаранции дава всеки 13 годишен пикльо, който не се е научил да пише правилно, но е тръгнал да прави "бизнес" със стотинки. Като пробва и види, че не става - ще ти прехвърли великия сайт от 3 html страници направени чрез MS Word и .info домейн купен на промоция.Гарантирам заработване на два пъти повече пари от инвестираното .За да сте сигорни в това сайта ще ви бъде прехвърлен при не спазване на оговорките.
Така да започнем с това че заработването е за този който ми прати парите а не за мен .Също тъка 100% връщам парите с лихвата . Сайта го давам като гаранция за вашата сигурност съжелявам , че не сте ме разбрали правилно .От утре офертата не е валидна така че няма нужда да спамите .varro, явно не четеш внимателно. Авторът на темата НЕ е гарантирал двойно заплащане и той не третира въпросната сума като ЗАЕМ С ВИСОКА ЛИХВА, което става ясно още от заглавието на темата, в което се търси СПОНСОР. Той дори не търси РИСКОВ ИНВЕСТИТОР, а СПОНСОР. Разликата между кредитор, инвеститор и спонсор е колкото разстоянието от земята до небето и обратно!
Подобни гаранции дава всеки 13 годишен пикльо, който не се е научил да пише правилно, но е тръгнал да прави "бизнес" със стотинки. Като пробва и види, че не става - ще ти прехвърли великия сайт от 3 html страници направени чрез MS Word и .info домейн купен на промоция.
EDIT:>> Да не говорим, че да очакваш да дадеш $50 на заем и да ти го върнат двойно си е чисто ЛИХВАРСТВО, за което можеш да погледнеш Наказателния кодекс... някъде около чл. 250-255 беше.
Как разбра ?
Изкарай, никой не те спира. Виждам, че много се засягаш, че даже ЛС си ми писал да ми обясняваш броя на ХТМЛ страниците и т.н., та затова да ти кажа - нищо лично няма в нещата, които сме писали. Просто ти казваме, че това, което правиш е адски несериозно. Щом нямаш от къде да вземеш $50, та търсиш помощ по форумите, просто няма да ти се получи идеята. Помисли за някакъв друг вариант.Аз няма да съм номер едно но ще изкарвам повече от половината тук .
Другите като теб правят афф сайтове за отслабване няма лошо. Сигурно като имаш 100 работата става ,но това не е работата която aз търся . Това ли е бизнеса за теб ?Поздрави и дано забогатееш .Тогава за какво съществува думата спонсор ?
Прав си осъзнах грешката си . Моля спрете !Ако това беше за мен: Не това не ми е бизнеса. Това е един мой тест върху българското уеб пространство. Нещата не стават и със 100$. Нещата най вече стават с много задълбочени анализи, познания и планиране на нещата. Всяка една стъпка е от значение. Не може да скачаш в бизнеса с хостинг само с идеята. Идеята сама по себе си е нищо, дори да е уникална по своята същност. Нужна е, но тя е една малка бримка в основата на един бизнес проект. Аз като ти казвам че не си запознат, значи си личи от километри. Просто ако беше, нямаше да подходиш по този начин.
Думата спонсор е различна от думата инвеститор. На теб ти трябва инвеститор. Спонсорите си дават парите за да се рекламират че са спонсори, докато инвеститорите инвестират в проект с "потенциал" с цел печалба. Направи подробен бизнес план за една/две години напред и може да намериш инвеститор.