Re: От: Re: Търся стабилен колега за SEO.
Аз ли нещо не разбах или не се изрази правилно, 5к за хостинг за 6 месеца, какво трябва да значи, какво ще хостваш толкова и какъв трафик ще правиш ....
Объркнах се, за SEO имах предвид, не за хостинг. Явно съм писал в две успоредни теми тогава.
Иначе има такива разходи, но тук не знам да има хоа с подобни сайтове, или поне се броят на пръсти.
@N1ck, по-скоро хващат нещо допълнително, защото техните неща си вървят. Ако се погледне обаче малко по-детайлно и аз си мисля, че добрите трябва да си вдигат техни неща, а не да обслужват някакви мижави клиенти за някакви смешни пари на месец, което често е практика.
И аз не предлагам SEO, защото ми е писнало от олигофрени. Лично при моите проекти не се случва да правя някакви велики постъпления в резултатите с парите, с които хората идват да ми дават за челни позиции. Няколко съм изкарвал на първи места за малко пари, и теглейки чертата след линовете, контент, човек си идва на някакава печалба, която не си е работа. Та за това.
Ако ще се доверявате на някой, гледайте да има някакви проекти, които са негови и добре се класират или сайтове с добро SEO, които са там благодарение на него. Но първото е за предпочитане. Като тези по конференциите....много им се кефя.....ходят обясняват някакви неща, велики гурута, а повечето нямат нищо зад гърба си като успешен проект, създаден от тях. И баба може да е в сошъл екипа на Кока кола с маркетинг бюджет от няколко стотин хиляди на месец и после да цъфнеш и да се биеш в гърдите, а най-якото презентацията ти да е на тема "Успешно водене на социална кампания". Как няма да е успешна като си в екип и имаш ххххх бюджет.
Трябва да си много не за тази работа, ако не ти е успешна.
Или наскоро гледах някой си пеподава "Успешни онлайн общества".....човека грам идея няма какво реално е да управляваш общество онлайн, камо ли да е успешно.
Писането на постове в някоя социална страница не е водене на общество - едно общество има много го детайлни проблеми от това, че не харесва продукт Х, каквито и там общества водят.