Ще се мине на платен хост, но още не.Много е тромав сайта:
Преправям я.Бих искал да те попитам, темата купувал ли си я или си я преправял, питам те защото се опитвам всячески да променя цвета на вградените widgets както и текста (awaken popular posts etc.), а съм пълен лайк в тази сфера.
Със слайдър, но след доста проби и грешка ми се струва, че мн трявба да се внимава в плъгните, сега сменям темата и ще я тествам локално първо, понееж плъгините задръстват базата и след деинсталация се появяват странни проблеми.Благодаря много за споделената информация, подейства наистина.. и махнах този дразнещ червен цвят. И още един въпрос как се справи със default слайдера? с плъгин или писа нещо в по кода ? в смисъл такъв аз мога да го сменя но искам Sidebara да остава под него не да се изравнява с него? Мерси предварително
post slider wdАми ако може кажи ми името на слайдъра
И без Photoshop се преправят цветовете ако знаеш за съществуването на Developer Tools в Chrome или аналозите му в другите браузъриПреправям я.
Цветовете се сменят много лесно. Направи си един принт скрийн, отвори Photoshop...
Вече достигнах до този извод Но в момента няма как да го тествам ин рийл, туй като хоста наистина е много бавен и несигурен.Като гледам ще тестваш много докато стигнеш до заключението , до което достигат рано или късно всички. Темата трябва да е максимално лека и бързо зареждаща + минимално количество плъгини. Такива за време където търсиш в други теми и разни подобни само забавят зареждането , което дразни и никои потребител не би чакал , а направо удря х-а.
Е ами аз съм отборен играч, не ме е срам от старата тема, прекалено много се нафлуди, Тази поне се пишат някакви критики по някакво същество, а не просто за хейт.Несериозна работа отново, чак тема N2 се едно те е срам от старата? или пък мненията са неудобни с нещо?
Преди 2 седмици беше готов сайта на 50%, сега е на 70%, още нямаш хостинг, домейна да не говорим...
Много е лесно да се правят безмислени четки, но истината е една и 100%-ва - не си губи времето с глупости, бачкай си нещо креативно или колкото да тренираш, или поне махни това утепано заглавие за "съмишлениците" и сложи някое, което ще отговаря на темата, като например - "търся критики и мения за работата ми върху един сайт"