Търся хора за писане на статий на Английски

gurubest

Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Заглавието е ясно.
Ангажимента е много дългосрочен, ако човека е от Варна мога да предложа и трудов договор и работа в офис.
Темите за писане са разнообразни имаме сайтове в доста ниши. Като цяло освен стандартни статии за сайтове, ще се разчита и да се създава съдържание за видеота, инфографики и всякакви брандирани мероприятия.
Ако вие или ваши познати са наистина добри в английския писмено и говоримо, и се чувстват комфортно с писането на разнообразни статий в някои от най-конкурентните ниши на английските пазари, моля пишете ми на лично координати как да се свържа с вас, ако приложите и CV и сте от Варна, направо може да си направим и среща.
Пускам обявата тук, тъй като мисля достатъчно хора ще я видят или може да кажат на приятели, и няма да се занимавам със спама от jobs.bg, пък и поцицията може и да е дистанционна.
Готов съм да предложа добро стартово заплщане с тенденция за увеличаване и бонуси ако се справяте със задачите си.
Позициите за тази длъжност са 3 към момента.
Успехи на всички
 
От: Търся хора за писане на статий на Английски

Здравейте, аз съм от Варна, магистър филолог по професия. Работя с английски от 8 години, в което се включват писане на статии на най-различни теми (туризъм, съвременни технологии, медицина, продукти, ревюта), преводи, прес релийз и прочие. Клиентите ми са от цял свят, повечето от които са от Aмерика и други англо-говорящи страни. Интересува ме Вашата обява, но не бих могла да работя в офис, защото гледам децата си вкъщи. Това, разбира се, няма да ви пречи да се свързвате с мен почти по всяко време на деня, тъй като съм цял ден на скайп и съм свикнала с поемането на спешни поръчки, които трябва да се изработят в рамките на час. Ако имате желание да изпробвате моите умения за писане, ще се радвам да получа повече информация от вас, както и да ви предоставя мои примерни статии. Съгласна съм да напиша и тестова статия, за да можете да оцените качеството.
Благодаря предварително!
 
От: Търся хора за писане на статий на Английски

Здравейте,

И аз съм от Варна и проявявам интерес. За сега не мога да пращам лични съобщения, за това, ако може да ми изпратите вашия имейл на лично съобщение, за да направим контакт.
Благодаря предварително!
 

Горе