glndrk Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Април 2016 #1 Търся хора за развитие на проекти. Два от проектите са форуми. Опита и успешното развиване на такива е от голямо предимство. Заплащане: по договаряне
Търся хора за развитие на проекти. Два от проектите са форуми. Опита и успешното развиване на такива е от голямо предимство. Заплащане: по договаряне
M minch3v Active Member Рейтинг - 92.3% 24 2 0 9 Април 2016 #2 От: Търся хора за развитие на проекти Може ли малко повече инфо за останалите проекти?
Maverick Well-Known Member Рейтинг - 100% 194 0 1 9 Април 2016 #3 От: Търся хора за развитие на проекти Може ли повече инфо за форумите? Може и на ЛС.
K KarabashevaIren New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Април 2016 #4 От: Търся хора за развитие на проекти Oще ли търсите хора?
SoloContraTutti Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 18 Април 2016 #5 От: Търся хора за развитие на проекти И на мен инфо, ако може.
I Ivanin Ivanov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Април 2016 #6 От: Търся хора за развитие на проекти И на мен, ако може малко повече инфо.
Goshana Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Април 2016 #7 От: Търся хора за развитие на проекти И на мен, ако може..
glndrk Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Април 2016 #8 От: Търся хора за развитие на проекти Goshana каза: И на мен, ако може.. Увеличете... Goshana кутията ти е пълна.... А всъщност имаш ли някакъв опит с развитие на форуми. Пиши ми на лична
От: Търся хора за развитие на проекти Goshana каза: И на мен, ако може.. Увеличете... Goshana кутията ти е пълна.... А всъщност имаш ли някакъв опит с развитие на форуми. Пиши ми на лична
nikosa1986 Active Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Април 2016 #9 От: Търся хора за развитие на проекти glndrk каза: Goshana кутията ти е пълна.... А всъщност имаш ли някакъв опит с развитие на форуми. Пиши ми на лична Увеличете... Писах ти на ЛС, виж го, ако можеш
От: Търся хора за развитие на проекти glndrk каза: Goshana кутията ти е пълна.... А всъщност имаш ли някакъв опит с развитие на форуми. Пиши ми на лична Увеличете... Писах ти на ЛС, виж го, ако можеш