azsum Active Member 18 Септември 2012 #1 Колеги ще ми препоръчат ли Добър Хостинг за Торент тракери смисъл някой който има опит и е пробвал да каже
Колеги ще ми препоръчат ли Добър Хостинг за Торент тракери смисъл някой който има опит и е пробвал да каже
alex.atanasov Active Member 18 Септември 2012 #2 От: Търся хостинг малко помощ Leaseweb dot com или prq.se/?p=dedicated&intl=1
azsum Active Member 18 Септември 2012 #3 От: Търся хостинг малко помощ Мерси колега пробвал си ги, няма да имам проблеми ако хоствам такива сайтове
От: Търся хостинг малко помощ Мерси колега пробвал си ги, няма да имам проблеми ако хоствам такива сайтове
alex.atanasov Active Member 18 Септември 2012 #4 От: Търся хостинг малко помощ azsum каза: Мерси колега пробвал си ги, няма да имам проблеми ако хоствам такива сайтове Увеличете... На първия са хостнати замунда, арена и wrzru dot com. Другия е обвързан с thepiratebay - не не съм ги ползвал, но при първия имаш примери.
От: Търся хостинг малко помощ azsum каза: Мерси колега пробвал си ги, няма да имам проблеми ако хоствам такива сайтове Увеличете... На първия са хостнати замунда, арена и wrzru dot com. Другия е обвързан с thepiratebay - не не съм ги ползвал, но при първия имаш примери.