ninsinka1211
New Member
Здравейте, търся човек, който да ми изработи WP сайт на новинарска тематика.
Може ли повече информация?Рег преди 17мин.ако не си бот има един дето прави от 50 до 80лв "качествени сайтове" гарантирано бизнеса ще върви.
Ако той реши да сподели, но точно такъв проект му предадох и мисля, че се справи добре. Според мен ще пусне на автора, ако прояви интерес.На база на какво е тази препоръка, може ли да споделиш да погледнем?
Дай по конкретно?Ако той реши да сподели, но точно такъв проект му предадох и мисля, че се справи добре. Според мен ще пусне на автора, ако прояви интерес.
отдавна си в този форум пък да не си видял сайтовете от групата на Киров инвест груп е доста смешно..... https://www.kirovinvestgroup.comДай по конкретно?
По-интересните сайтове в това портфолио не са правени от Киров инвест груп.отдавна си в този форум пък да не си видял сайтовете от групата на Киров инвест груп е доста смешно..... https://www.kirovinvestgroup.com
чудесно , но поста ми беше насочен към Азовеца , че се прави на луд с разделение на личносттаПо-интересните сайтове в това портфолио не са правени от Киров инвест груп.
Примерно един от тях е правен изцяло от мен.
ми всъщност има нещо такова , те са многостранен бизнес от земеделие през консервен комбинат та до ИТинвест груп
тук изглежда става дума за стотици милиони капитали
По-конкретно от това дали предложения от мен човек ще си сподели сайта, ако автора на темата прояви интерес да му пише?Дай по конкретно?
Да, велико е. 1 от 100 сайта на предложението на админа е негов. Медал му дайте. Кажи да го извади от портфолиото си тогава.чудесно , но поста ми беше насочен към Азовеца , че се прави на луд с разделение на личността
Предложението на админа е мотивирано от това че ще продаде още един хостинг пакет ако някой от любимците му поеме проекта.Да, велико е. 1 от 100 сайта на предложението на админа е негов. Медал му дайте. Кажи да го извади от портфолиото си тогава.
От Скай по-компетентен по темата не мисля че има във форума, в настоящия момент.Иначе Скай е ментален инвалид откакто е дошъл във форума, с предния си ник uphero. Абсолютен социопат е момчето, не му се сърди.
Скай и компетентност са две несъвместими думи! По голям неандерталец от него във форума НЯМА! И Блинки е прав за това защо хората не пишат във форума... жив пример беше тематиката с информация за фирмите в Европа! Хейтърството и злобата ви е в ДНК-то заложено... ама то сайта бил сглобявай в час по трудово обучение... ама що бил на зелен фон ама пичка ви матери... инфото беше супер полезно и няма къде другаде да го намерите , но сте се разболели от болестта Злоба и нищо друго не ви интересува за съжаление!Предложението на админа е мотивирано от това че ще продаде още един хостинг пакет ако някой от любимците му поеме проекта.
Мнението на админа (на форума) по тия теми е далеч от меродавно, понеже не е разработчик.
Препоръките на баба Стойна от Женския пазар биха имали подобна тежест.
От Скай по-компетентен по темата не мисля че има във форума, в настоящия момент.
Преди и аз имах подобни претенции ама съм забил в странични области напоследък.
Да питам и аз като Скай - кое от написаното е глупост?По-големи глупости не бях чел. Сега поне се знае защо хората не пишат в темите. Яко компетенция се лее. За жалост демотивирате и другите да пишат.
Грам злоба няма в мене, просто филтрите ми не са активни в момента.Предложете му вие нещо, двамата велики разработчици. На единия вече му видях цените и леко ме напъна на смях, а като гледам, не съм единствения. Давайте смело, пазара е отворен за всеки.
И с по-малко злоба, ще си докараш нещо.
Да, моля те справи моите мнения с тези на Скай. Давай смело.Да питам и аз като Скай - кое от написаното е глупост?
А компетенциите се виждат в съответните теми. Сравни твоите си "експертни" мнения с тия на Скай.
Грам злоба няма в мене, просто филтрите ми не са активни в момента.
Просто и на мене ми стана интересно от позицията на какъв авторитет, какъв опит, на база на какви проекти и т.н. се размятат тия препоръки. Освен от позицията на продавач на хостинг услуги, както вече отбелязах