@Keiti е твоя човекЗдравейте, търся човек за написването на статии. Статиите ще се PR статии към бизнес и/ или човек.
Дължината е хубаво да е около 200- 300 сим.
Моля, който има интерес да ми пише на лично.
Моля, включете и оферта.
@Spyrax Едно голямо благодаря за думите. Ето на това се казва "обратна връзка" от клиент.Препоръчвам @beautyFear , може би най-добрият избор в този форум.
Дай да видим някоя твоя статия, че ми писна да те обвиняват. Нека въпросът бъде приключен, поне временно. Аз ще кажа дали си добра, или не. Дали те обвиняват незаслужено или не.Аз също съм на разположение!
Може, [email protected]@deffnews може ли някакви координати, имейл?
Ако трябва виж и папката спам.
Прочетох едната. Страхуват се от теб.Ако трябва виж и папката спам.
Какво предлагаш?Прочетох едната. Страхуват се от теб.
Дас ми пратиш смимки.Какво предлагаш?
Ама на всички бе, не съм казал само на мен. А, ама май ти искаш да пращаш снимки?Вие двамата (дефа и Сашка) имате опция ЛС. По-уместно е, вместо да спамите темата на човека.
п.с. Стискам палци да ви се получат нещата. Родени сте един за друг.
Пусни си твоя тема, в която да искаш снимки. Сега просто спамите темата на човека със Сашка. Аз спирам...Ама на всички бе, не съм казал само на мен. А, ама май ти искаш да пращаш снимки?
Точно пък ти ако ще даваш пример...Пусни си твоя тема, в която да искаш снимки. Сега просто спамите темата на човека със Сашка. Аз спирам...
Май ти бях изпратила нещо което не е статия.Точно пък ти ако ще даваш пример...
Защо им казваш, такива неша се пазят в тайна доколко може.Май ти бях изпратила нещо което не е статия.