N nuni Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 5 Юни 2014 #1 Търся качествен превод на една оферта за комплексна поддръжка на сгради (озеленяване, почистване, охрана и т.н.), думите са 1200. срок: до петък около обед
Търся качествен превод на една оферта за комплексна поддръжка на сгради (озеленяване, почистване, охрана и т.н.), думите са 1200. срок: до петък около обед
P proftrans Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 5 Юни 2014 #2 От: Търся човек за превод от БГ на Английски Остави имейл или направо ми пусни лично с повече информация и телефон за връзка, ще ти свърша работа.
От: Търся човек за превод от БГ на Английски Остави имейл или направо ми пусни лично с повече информация и телефон за връзка, ще ти свърша работа.
meleager Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 6 Юни 2014 #3 От: Търся човек за превод от БГ на Английски Удоволствие е да се работи с коректни и разбрани хора. Визирам автора на темата и искрено се надявам отново да работим заедно в бъдеще.
От: Търся човек за превод от БГ на Английски Удоволствие е да се работи с коректни и разбрани хора. Визирам автора на темата и искрено се надявам отново да работим заедно в бъдеще.
M mikence90 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Юни 2014 #4 От: Търся човек за превод от БГ на Английски Ако имате нужда от превод на каквато и да е тематика, можете да ми пишете на лично съобщение. Превеждам от и на английски по 500 думи за 4 лв.
От: Търся човек за превод от БГ на Английски Ако имате нужда от превод на каквато и да е тематика, можете да ми пишете на лично съобщение. Превеждам от и на английски по 500 думи за 4 лв.