Търся човек с познания в Drupal

V.Andreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
61   0   0
Здравейте,

Търся човек с познания в Drupal.
Като цяло става въпрос за копиране на информацията от един сайт в този на drupal.
Сайта на Drupal е готов, и дори има няколко артикула.

Вашите задължения ще бъдат следните.

Да вкарате всички артикули, които ги няма в сайта.
Цената не се променя, всичко да е едно към едно.
Да се добавят и няколко статии.

Работата не е нищо сложно, просто отнема време.
Когато има нови артикули или промоции Вие ще ги правите и естествено ще Ви се плаща.

Очаквам оферти за цена на артикул.
Отново повтарям работата е да копирате от един сайт и да слагате в този.
Ще бъде нает човека които предложи качество на приемлива цена.

Контакти :

Име : Владислав
Скайп : mevere
На лично съобщение.
Можете да ми пишете в темата, аз ще я следя.
Поща : vldo (et ) mail ( dot ) bg

От: Търся човек с познания в Drupal

Предлагам цена от 0,06 лв. на артикул. Мога да снижа цената, ако ми бъде предоставена примерна страница с артикул за копиране, текущият брой на артикули за копиране, както и редовният брой на артикули за копиране, след като бъдат копирани първите.

Уверен съм, че ще мога да въвеждам артикулите с голяма скорост.

Съгласен съм да ми бъде заплатено след определена квота. Мога да започна веднага след като се уговорим.

Е-пощата ми е: tmpu (at) lavabit.com

Последно редактирано:

Благодаря за интереса.

За момента съм наел един човек, цената му на артикул е по - висока но вече е почнал работа.
Следя за момента нещата, ако нещо не ми хареса в неговата работа, ще ти пиша.

Поздрави
В.Андреев

Трябва да споделя, че миграцията на съдържание към Drupal e много лесна и се осъществява за броени минути чрез автоматизирано рещение.
Каквото ида плащате мисля, че цена на артикул, статия и така на татък е малко пресилено и неизгодно.

Поздрави:
BGwiz

Трябва да споделя, че миграцията на съдържание към Drupal e много лесна и се осъществява за броени минути чрез автоматизирано рещение.
Каквото ида плащате мисля, че цена на артикул, статия и така на татък е малко пресилено и неизгодно.

Поздрави:
BGwiz

Не съм запознат с системата и лично нямам и желание да се запознавам.
Искате да кажете, че примерно 200 артикула могат да се качат за отрицателно време от друга система?

Точно това казвам - има готови инструменти за циалостна миграция от Joomla, WordPress, и др. към друпал

Добре, може да ми оставиш данните си на Лично съобщение, аз ще те намеря ( желателно е да оставиш скайп ).

Горе