Търся човек с познания по Wordpress за решаване на проблем с активационен и-мейл.

5ROVBABY

Active Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
При регистриране в една моя article директория не се изпраща активационен и-мейл. Търся УП специалист или човек с нужните познания, който да реши
проблема. Въпросният сайт е
Код:
http://interestingarticles.eu
Може да ви прозвучи несериозно, но нямам идея реално колко струва тази услуга. Нека хората, които се свържат с мен да съобщят цената, която смятат за реална. Запазвам правото си да откажа изпълнението на задачата на хора, които заявят висока и непосилна за мен цена.

Поздрави,
Георги Василев

От: Търся човек с познания по Wordpress за решаване на проблем с активационен и-мейл.

Оправи си "статиите" - много са зле.

От: Търся човек с познания по Wordpress за решаване на проблем с активационен и-мейл.

Възможно е хоста, който ползваш да не е с включен mail server и затова да не се изпращат. Друга възможност е да не се изпращат съобщения към точно определени мейл доставчици пробвай с друг доставчик на емайл услуги. :)

Според мен е изключен емайл сървъра:
The e-mail could not be sent.
Possible reason: your host may have disabled the mail() function...

Свържи се със съпорта на хостинга ти.

Виждам, че си си оправил проблема. Можеше да драснеш 1 мерси поне ;)

Виждам, че си си оправил проблема. Можеше да драснеш 1 мерси поне ;)
Забравил съм, за което се извинявам. Наложи се да платя един фрийленсър от форума - Stratocasterous, и той свърши работата. Все пак благодаря ти за съвета.

Горе