Търся човек/фирма за създаване на 30 секундно видео(анимация)

hking

Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
Здравейте, във връзка със скорошен проект свързан със съвременен социален комикс търся човек за създаване на анимация (около 20-30 секундно-интро) която да въведе читателите в историята и да се запознаят с култовите герои. В него ще бъде представена смешна случка с героите 3-ма, които съм създал и имам под формата скици.
Желаещият трябва да вкара героите в анимацинно интро 20-30 секунди. Видеото е от типа на това:https://www.youtube.com/watch?v=-VWNyDw8XWQ

Не зная дали тук бих могъл да намеря човек, за проекта затова ще съм благодарен и да ми препоръчате някого.
Поздрави!

От: Търся човек/фирма за създаване на 30 секундно видео(анимация)

Въпросът е за какъв бюджет горе-долу иде реч, тъй като този вид труд си е скъпичък. Имам познат който се занимава с това, но трябва да знам за какви пари иде реч, т.е. дали да го занимавам.

Намерих за сега, но нека ако има желаещи да пишат т.к проекта е дълготраен и отново ще ми трябват подобни услуги.
Поздрави!

Здравей, не знам до колко е редно да питам за твоята договорка. И все пак горе долу колко пари е направата на това клипче (в някакви граници, ако е тайна точната сума). И аз мисля нещо подобно за в бъдеще.

Здравей, не знам до колко е редно да питам за твоята договорка. И все пак горе долу колко пари е направата на това клипче (в някакви граници, ако е тайна точната сума). И аз мисля нещо подобно за в бъдеще.

Зависи от много неща, колега! По моя въпрос сумата е четирицифрена, но договорката е за два клипа в период от няколко месеца... Всичко е според критериите.

Зависи от много неща, колега! По моя въпрос сумата е четирицифрена, но договорката е за два клипа в период от няколко месеца... Всичко е според критериите.

Благодаря, като му дойде времето, ще уточнявам какво и как искам.

Горе