Търся Developer за модификация-разработване на модул за Prestashop

Diyan1234

Member
Здравейте, търся Developer за модификация на модул за Prestashop

Сайта ми е http://iskambg.com/ и в момента ползвам модула One Page Checkout PrestaShop - https://www.presteamshop.com/en/modules-prestashop/one-page-checkout-prestashop.html

Имам нужда от следните модификации:

1. Промяна структурата на http://iskambg.com/quick-order страницата. Прикачам правена от мен снимка на структурата която бих желал да има страницата за checkout. Приемам идеи за по-добра структура.

2. Модула, който използвам /ако е нужно може да се ползва друг модул за One page checkout/ да бъде съвместим с модула на Еконт Експрес http://www.econt.com/2011/08/prestashop/ , като клиента трябва да има опция за избор дали поръчката му да бъде доставена до офси на еконт експрес или до него адрес. След избора на метода за доставка искам да има съджест за офисите на Еконт ( + локатор с карта на офисите на Еконт) и съджест на адресите в България. След направена поръчка от админ панела да има опция за генериране на товарителница и нейното принтиране.

Колегите от сайтовете olele . bg u exo . bg използват подобни модули съвместими с модула на Еконт Експрес.


Имам нужда и от друга модификация:

В момента имам модул за бърза поръчка без регистрация от продуктовата страницата. Клиента попълва 4 полета (име, тел. за контакти, имейл и до къде да се изпрати избрания продукт). След натискане на бутона "поръчай без регистрация" поръчката ми се изпраща на имайла. Самата поръчка не се записва в админ панела. Има подобен модул, който записва поръчките в админ панела: https://addons.prestashop.com/en/re...cess/16807-quick-order-simply-fast-order.html
Искам модула да се преработи по следния начин: клиента да попълва полета: име, тел. за контакти и имейл след което да има опция (най-вероятно с отметка) да избере метода за доставка до адрес или офис на еконт като отново има съджест за адресите и офисите на еконт. След като направи поръчката тя да се записва в админ панела и да има опция за генериране на товарителница и принтиране.

Не знам дали това от което имам нужда ще стане само с модификация или ще трябва разработване на нов модул.

Ако не съм успял да обясня всичко, може да ми пише ЛС или да се свържете с мен на тел. 0897 244 337
 

Прикачени файлове

  • modifikaciq checkout page.jpg
    modifikaciq checkout page.jpg
    194.5 KB · Преглеждания: 17

Горе