МАЗОХИСТКажете, ми някой FREE Hosting, нямам толкова свободно време, че да се ровя. Да не ми иска никакви пари. може и да е с капацитед 500 мб. В него ще слагам само снимки.
Много подходящ Безплатен хостинг с 250 MB дисково пространство, 5 GB месечен трафик, PHP 5, MySQL (v=5), Perl, CGI, GD и контролен панел на български, може да намерите на сайтове.eu.Кажете, ми някой FREE Hosting, нямам толкова свободно време, че да се ровя. Да не ми иска никакви пари. може и да е с капацитед 500 мб. В него ще слагам само снимки.
Applications such as, proxy scripts, shell scripts, online gaming scripts, file/image sharing scripts, chat scripts, paid-to-surf, auto-surf, buxto, torrent scripts cannot be hosted here.
Мониторинга се осъществява от сървъри в следните градове: Maidenhead, Berkshire/Англия, Amsterdam/Норвегия, Roubaix/Франция и Frankfurt/Германия.
Като изключим географското недоразумение и едно пропуснато "г" в думата хостинг, аз искам да попитам мониторинга на база ICMP ли се прави, или TCP probe ? Това мрежов uptime ли е или service uptime?