От: Търся SC2 : HOT * Star Craft 2 : Heart of the swarm *
Тука има геймъри обаче
И питаш.
Относно HotS коментарът, играя я от 1г. (Alpha acc bound, US), доволен съм от всичко в и около нея. Кофти, че има някакъв тласък стратегистите да минават на нея, вкл. бивши Pro SCII играчи, но с LotV сигурно ще се върнат. Вчера имаше и интервю в Next TV със
SK.Insomnia-та (the legend), който пък бачкал в Telerika.
От CSGO-а се правят кинти, както и DotA 2 Items Trading, но не е за всеки, а и изисква почти цялото време ежедневно. Знам за хора, изкарвали прилични суми седмично, после изведнъж спирали, поради идея си нямам каква причина.
В WoW-а Gold Trading-а още си върви. В D3 кофти, че го „запушиха“ преди година, вървеше маркета, т.е. CN/HK го abuse-ваха, искам да кажа (както правят от години при WoW).
CSGO също се abuse-ва мега яко. Практически, когато има разпродажби се накупуват купища gifts, после се разпродават на ниски цени от някакви resellers, а пишлеметата цъкат с хаковете, после след време изяждат бананите, но на тях не им пука, нали имат още 20+ gifts или ако нямат, може да си закупят по всяко време на мега евтина цена. Не си е игра това. Да не вкарвам и за „Premium hacks“, платени на месечна основа, че там вече отиваме в др. дълбини. CoD-а ряпа да яде пред тук, дори и на големи LAN турнири са си позволявали да цъкат нелегитимно, доста новини съм чел. Пародия.
LotV Beta Access Acc:
$2k.