bgmotiv Member 28 Август 2014 #1 Здравейте колеги! Търся оптимизатор с опит за 3 сайта в Английския гугъл Моля оставете контакти тук или на лично. Благодаря Поздрави
Здравейте колеги! Търся оптимизатор с опит за 3 сайта в Английския гугъл Моля оставете контакти тук или на лично. Благодаря Поздрави
D denevdd New Member 24 Септември 2014 #2 От: Търся SEO оптимизатор google.co.uk bgmotiv каза: Здравейте колеги! Търся оптимизатор с опит за 3 сайта в Английския гугъл Моля оставете контакти тук или на лично. Благодаря Поздрави Увеличете... Здравейте, имам 3 години опит точно с co.uk и видях всичките му метаморфози (updates). Мога да ви бъда полезен. В случай, че още си търсите човек (макар и месец по-късно от постването), свържете се с мен на скайп danitoo_ . Благодаря!
От: Търся SEO оптимизатор google.co.uk bgmotiv каза: Здравейте колеги! Търся оптимизатор с опит за 3 сайта в Английския гугъл Моля оставете контакти тук или на лично. Благодаря Поздрави Увеличете... Здравейте, имам 3 години опит точно с co.uk и видях всичките му метаморфози (updates). Мога да ви бъда полезен. В случай, че още си търсите човек (макар и месец по-късно от постването), свържете се с мен на скайп danitoo_ . Благодаря!