Тoва нашия fozzy li e?

dalasweb

Well-Known Member
Доста си богат тогаз!!!

Арестуваха fozzy?

Значи имаш кинти , що бачкаш в нето с твойте ниши - май цигарената ниша е по -доходна?!
Може да подпомогнеш предприемачите с некой лев кредит!:rolleyes:

От: Тoва нашия fozzy li e?

Давайте бързо последни поръчки, че ме пращат в кауша :lol:

Фози бързо давай оферта за някой друг мастър бокс на тънка цена, докато си тука още :D:lol:

Поредната епична тема от dalasweb :D

Далас ама ти верно няма кво праиш

Я вземи прочети една книга, белкем се похвалиш какво си прочел, може и дискусия да стане ако е готина книга а не някоя свързна със сексуалните техники на содомията, съпроводение с големи емоции :D

Вече и по радиото в новините го казаха няколко пъти :lol: давай цигарки и насам.

Прекалено е тъп, той не може да влезне в такива далавери. Най-много да го прелъжат и да го натикат зад решетките да го чукат бесни цигани.

Тцтцтц, тамън една забавна тема да стане и псевдо бизнесменЯ алън гъз да я осере. Недей злобей, бе баце. Дай да ти пратя 30-40 долара милостиня в пейпала да мирясаш.

Недей злобей, бе баце. Дай да ти пратя 30-40 долара милостиня в пейпала да мирясаш.
А? Ко речи?

Нали към теб се обръчам, нормално е да е такова.

Нали към теб се обръчам, нормално е да е такова.

Добре, аз съм тъп, ти си най-големият. Аре, не ме занимавай повече ;) Върви си копирай статии у блого и ме остави на мира. Не че ме товариш, просто ставаш досаден вече.

И аз го четох това, но бях сигурен, че не се отнасяше за нашия Фози. Две неща ме накараха да се прочета статията - защото и двамата са в интернет сферата и че двамата носят еднакво прозвище. :)

Но за наше успокоение, и мое лично, е само съвпадение. :)

Няма как да стане грешка. Тукашният Fozzy е пич, а онай галфон с цигарите си е темерут.

Няма как да стане грешка. Тукашният Fozzy е пич, а онай галфон с цигарите си е темерут.

И е Непълнолетен.......любимата ти порода Тъпкачи:-o

PS

Колко лежа за педофилия......може и на лични

Горе