chedda New Member 19 Февруари 2008 #1 еврофутболистите какви са ви предвижданията, аз слагам 1тв утре
arsenal Playa 20 Февруари 2008 #4 icakis каза: 1x като 1цата е по-вероятна Увеличете... и аз така мисля, но нека да не забравяме, че мача е от Английското, което няма логика в дадени случаи, а и е лондонско дерби
icakis каза: 1x като 1цата е по-вероятна Увеличете... и аз така мисля, но нека да не забравяме, че мача е от Английското, което няма логика в дадени случаи, а и е лондонско дерби
lyust Member 20 Февруари 2008 #5 Мачът клони към 1, обаче аз не бих го пуснал, особено като твърд знак.
icakis New Member 20 Февруари 2008 #8 arsenal каза: 3-0 да има повечко голове ПП дано бием Милан Увеличете... дано, стискам палци. дано ги отнесете както снощи пуул отнесе интер YNWA
arsenal каза: 3-0 да има повечко голове ПП дано бием Милан Увеличете... дано, стискам палци. дано ги отнесете както снощи пуул отнесе интер YNWA
lyust Member 21 Февруари 2008 #9 А бе на този мач Фулъм ще са домакини. Всичко може да стане. ПП Арсенал не би
icakis New Member 21 Февруари 2008 #10 lyust каза: А бе на този мач Фулъм ще са домакини. Всичко може да стане. ПП Арсенал не би Увеличете... ем при този късмет на милан ... аз мисля обаче, че арсенал ще ги изненада в гостуването
lyust каза: А бе на този мач Фулъм ще са домакини. Всичко може да стане. ПП Арсенал не би Увеличете... ем при този късмет на милан ... аз мисля обаче, че арсенал ще ги изненада в гостуването
arsenal Playa 21 Февруари 2008 #11 Да тая греда в последната сегунда, мисля че Анчелоти пусна поне капчица в гащите