Уважаеми г-н Главен Прокурор

От: Уважаеми г-н Главен Прокурор

И в какво точно се състои същността на престъплението/престъпното деяние? Кражба, убийство, съучастие, ...

"закани, заплахи, подриване ..." ? По тази логика, хората, които заплашват със самозапалване трябва да бъдат съдени.

След неговите думи и доказано на основание тези заплахи и подтикване има ли някакви конкретни реакции, които да са накърнили нечии права или отнели живот?

Според кой член и алинея от НК действията "представляват"престъпление?

Не мисля, че "опасенията" ви са основателни. Хората вече са забравили за изказването му. Не мисля, че Николай Миланов е на такава позиция, че да му вземем думите на сериозно.
От фанатизиран русофил друго не може да се очаква.

Нормално е да използвате този случай за PR, но за мен това не е сериозно. Разбирам, че тази сфера (националната сигурност) представлява интерес за вас, но по-добре било да обърнете внимание на регионите окупирани от ДПС.

Ако вземем предвид и изтеклия наскоро разговор на руски дипломати, може да се предположи, че Николай Миланов живее в друга реалност.. :D

От: От: Уважаеми г-н Главен Прокурор

И в какво точно се състои същността на престъплението/престъпното деяние? Кражба, убийство, съучастие, ...

"закани, заплахи, подриване ..." ? По тази логика, хората, които заплашват със самозапалване трябва да бъдат съдени.

След неговите думи и доказано на основание тези заплахи и подтикване има ли някакви конкретни реакции, които да са накърнили нечии права или отнели живот?

Според кой член и алинея от НК действията "представляват"престъпление?

Всичко е описано в сигнала.

Не мисля, че "опасенията" ви са основателни. Хората вече са забравили за изказването му. Не мисля, че Николай Миланов е на такава позиция, че да му вземем думите на сериозно.
От фанатизиран русофил друго не може да се очаква.

Нормално е да използвате този случай за PR, но за мен това не е сериозно. Разбирам, че тази сфера (националната сигурност) представлява интерес за вас, но по-добре било да обърнете внимание на регионите окупирани от ДПС.

Ако вземем предвид и изтеклия наскоро разговор на руски дипломати, може да се предположи, че Николай Миланов живее в друга реалност.. :D

Въпросът се крие в безнаказаността на думите изречени от народен представители. Прекалено сме станали толерантни към простотията, не ни прави впечатление и я забравяме така лесно. Особено да оставяме "фанатизирани русофили" да правят подобни изказвания, какво следва?

А колкото до регионите "окупирани" от ДПС и техния ред ще дойде :) Там темата не е толкова очевадна и лесно обяснима както в случая.

Всичко е описано в сигнала.

Ще го напиша така: Аз ли да ти напиша какво ще ти отговорят от прокуратурата или сам ще се сетиш?
Няма данни за извършено престъпление. Пишете до централата на БСП другарски да го порицаят на следващия пленум. А студена вода може да си налеете от удобно за вас място.

Думата "извършител" означава да из-вършиш нещо, а не да из-кажеш нещо.

Ще го напиша така: Аз ли да ти напиша какво ще ти отговорят от прокуратурата или сам ще се сетиш?
Няма данни за извършено престъпление. Пишете до централата на БСП другарски да го порицаят на следващия пленум. А студена вода може да си налеете от удобно за вас място.

Много благодаря за загрижеността, но нека оставим прокуратурата да си свърши работата. Аз ако слушах многознайковци като Вас нищо да не съм свършил досега, щото видиш ли "всичко е обречено"...

Въпросът се крие в безнаказаността на думите изречени от народен представители. Прекалено сме станали толерантни към простотията, не ни прави впечатление и я забравяме така лесно. Особено да оставяме "фанатизирани русофили" да правят подобни изказвания, какво следва?

А колкото до регионите "окупирани" от ДПС и техния ред ще дойде :) Там темата не е толкова очевадна и лесно обяснима както в случая.

какво като е народен представител? всеки с пари може да стане такъв...
този е фанатизиран русофил - но поне не го крие! заемете се с тези които крият влеченията си към чужди империи

@Cassiopeia - има текстове в конституцията които може да се използват за случая. Но според мен няма да го вземат на сериозно, защото има къде-къде по зловещи и няма никакви последствия (визирам изказвания на Сокола и много други действия от страна на противоконституционната партия (а такава е защото според конституцията е забранено партия да бъде основана на етнически признак) - ДПС)

Поредната глупост на въпросния автор на темата.

и вече нормалните за @Remind спам-коментари
за обосноваване чувал ли си?

Ефенди, как реши да пишеш на прокурора точно за този проблем?
как го видя? Надигна си чалмата?
или си прибра шалварите от простора и ти се отвори хоризонта?

Честита победа другари... по-добре пионерче, отколкото еничарче...
:)

Далеч не съм учуден от казаното, за 24 години във властта комунистите са си повярвали и мислят и говорят каквото си искат, като не веднъж са доказали, че това няма да се отрази на бъдещето им като партия.

Това което мен ме притеснява е сбирката която се случи уикенда в боровец. Бат сали събра всички цигански босове за да ги обедини. По груби сметки около 25% от населението са мангали, с един обединен цигански вот като добавим вота на мюсюлманите който бъдат пренуждавани да се кълнат във корана, че ще гласуват за ДПС, получаваме гарантирана победа на всички избори в БГ.

И това ще стане единствено и само благодарение на разединението и обезверението на българите върху което се работи от известно време. За жалост милата ни държавица е обречена така или иначе.

И това ще стане единствено и само благодарение на разединението и обезверението на българите
За това е виновна парламентарната демокрадция и десетките партийки, които се раждат само за да се набара келепира.

Далеч не съм учуден от казаното, за 24 години във властта комунистите са си повярвали и мислят и говорят каквото си искат, като не веднъж са доказали, че това няма да се отрази на бъдещето им като партия.

всеки може да си говори каквото иска
нали има свобода на словото :lol:

За това е виновна парламентарната демокрадция и десетките партийки, които се раждат само за да се набара келепира.

като северна корея ли искаш да бъдем?
там няма не искам - всички са така обединени, че няма накъде повече :mrgreen: всички са много задружни...ехх мечти

Не, искам да сме като Царство България в безпартийния режим. Доволен ли си?

Re: От: Уважаеми г-н Главен Прокурор

като северна корея ли искаш да бъдем?
там няма не искам - всички са така обединени, че няма накъде повече :mrgreen: всички са много задружни...ехх мечти

Сега с новите им прически в стил ким чен ун разцепват оковите на стандарта :)

От: Re: Уважаеми г-н Главен Прокурор

Ефенди, как реши да пишеш на прокурора точно за този проблем?
как го видя? Надигна си чалмата?
или си прибра шалварите от простора и ти се отвори хоризонта?

Честита победа другари... по-добре пионерче, отколкото еничарче...
:)

Ефенди ще казваш на този в огледалото, мишок. :) Би ли казал ти какво си направил по този повод? Спря да гледаш Под Прикритие в знак на солидарност ли?

Щото виждам как всички са се напекли за ДПС, Турция и как не съм бил сезирал Главния прокурор, реших да споделя ДРУГО НЕЩО С ВАС.

Когато някой от вас плюещите направи и 1/5 от това което аз съм направил в посока да не сме васал нито на Русия, нито на Турция, нито на САЩ, тогава можете да ми се обяснявате.

НЕ съм длъжен да ви се обяснявам, да ви вадя всички жабли, молби, искания и т.н. които съм пускал и които ще продължавам да пускам, защото мърморковци вечно ще се намерят. :))) Със здраве!

Последно редактирано:

Горе