И в какво точно се състои същността на престъплението/престъпното деяние? Кражба, убийство, съучастие, ...
"закани, заплахи, подриване ..." ? По тази логика, хората, които заплашват със самозапалване трябва да бъдат съдени.
След неговите думи и доказано на основание тези заплахи и подтикване има ли някакви конкретни реакции, които да са накърнили нечии права или отнели живот?
Според кой член и алинея от НК действията "представляват"престъпление?
Не мисля, че "опасенията" ви са основателни. Хората вече са забравили за изказването му. Не мисля, че Николай Миланов е на такава позиция, че да му вземем думите на сериозно.
От фанатизиран русофил друго не може да се очаква.
Нормално е да използвате този случай за PR, но за мен това не е сериозно. Разбирам, че тази сфера (националната сигурност) представлява интерес за вас, но по-добре било да обърнете внимание на регионите окупирани от ДПС.
Ако вземем предвид и изтеклия наскоро разговор на руски дипломати, може да се предположи, че Николай Миланов живее в друга реалност..
Всичко е описано в сигнала.
Ще го напиша така: Аз ли да ти напиша какво ще ти отговорят от прокуратурата или сам ще се сетиш?
Няма данни за извършено престъпление. Пишете до централата на БСП другарски да го порицаят на следващия пленум. А студена вода може да си налеете от удобно за вас място.
Въпросът се крие в безнаказаността на думите изречени от народен представители. Прекалено сме станали толерантни към простотията, не ни прави впечатление и я забравяме така лесно. Особено да оставяме "фанатизирани русофили" да правят подобни изказвания, какво следва?
А колкото до регионите "окупирани" от ДПС и техния ред ще дойде Там темата не е толкова очевадна и лесно обяснима както в случая.
Поредната глупост на въпросния автор на темата.
и вече нормалните за @Remind спам-коментари
за обосноваване чувал ли си?
Не
За това е виновна парламентарната демокрадция и десетките партийки, които се раждат само за да се набара келепира.И това ще стане единствено и само благодарение на разединението и обезверението на българите
Далеч не съм учуден от казаното, за 24 години във властта комунистите са си повярвали и мислят и говорят каквото си искат, като не веднъж са доказали, че това няма да се отрази на бъдещето им като партия.
За това е виновна парламентарната демокрадция и десетките партийки, които се раждат само за да се набара келепира.
като северна корея ли искаш да бъдем?
там няма не искам - всички са така обединени, че няма накъде повече :mrgreen: всички са много задружни...ехх мечти
Ефенди, как реши да пишеш на прокурора точно за този проблем?
как го видя? Надигна си чалмата?
или си прибра шалварите от простора и ти се отвори хоризонта?
Честита победа другари... по-добре пионерче, отколкото еничарче...