ns1bg
Active Member
Какво мислите за http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1770316 ?
Може би искаше да кажеш този?Има страшно много безплатни и качествени алтернативи като този панел
Може би искаше да кажеш този?
да де, ама по-добре директен линк от колкото някъв спамерски сайт налиДа все тая, за едно и също става въпрос
Виждаме че си пич, но не е нужно да се увличаш по готварство и на всяка манджа да слагаш мирудия..да де, ама по-добре директен линк от колкото някъв спамерски сайт нали
Хостинг компаниите все пак не са съставени от обикновени клиенти, т. е. стандартният начин за изнудване не върви. Те винаги си имат обучени администратори с познания в програмирането, които със сигурност ще преработят безплатната алтернатива за нуждите на хостинга. Самият cPanel вероятно също ще се предлага определено време, но също така е почти сигурно, че хостинг компаниите ще сложат такса за ползването му на месец с около $1. Тогава самите потребители сами ще се прехвърлят към безплатен контролен панел.Никоя от сериозните компании, които имат маса клиенти, няма да се довери на безплатна алтернатива. cPanel има много технически преимущества, които обикновените потребители не знаят, защото фактически не ги интересува, но пък си искат услугата с cPanel.
Не те знам кой си, какъв си и за какво се бориш, но ще цитирам колегата по-горе: не бъди на всяка манджа - капак.А в това време спамъра от нс1 доволно потрива ръце
Не те знам кой си, какъв си и за какво се бориш, но ще цитирам колегата по-горе: не бъди на всяка манджа - капак.
Няма нужда от такива мнения, за който и да са те. Мисля, че тук сме се събрали достатъчно сериозни хора. Ако ти не си такъв, смени раздела или направо самият форум.
Много неприятно от моя страна, да правя такъв пост, но ще ме извините...
Лек ден.
Ползвал съм този хостинг и не е скам. Ти по какво прецени, че е? Уж имаш претенции за разбирач.Ами давай надеждни линкове, като изтупаш линк от 99% скамерски сайт пада нивото на форума, тука само сериозни хора са събрани!