поне да му се пренасочват там пощата!някойси@abv.bg във визитките
Толкова ли са скръндзи тези?
По тази логика сами да си правят проектите ,а не да ходят при архитекти и проектанти ,та да има и технически на обекта!Ако фирмата се занимава със строителство е нормално да си няма идея от сайтове. И вероятно го смятат за нормално това с безплатните хостове.
Имам приятел, който сам си прави всичко и от всичко разбира. Казах му, че това не е на добре.По тази логика сами да си правят проектите ,а не да ходят при архитекти и проектанти ,та да има и технически на обекта!
Махат проектанта и техническия и сами си ги правят.
За разбирачите проектанта е веб дизайнера,а техническия е самата подръжка на сайта .Това е!
А това обикновено е отговор на кофти бизнесмени и големи злета. Защото сайта ти е лицето в интернет. Те като гледат само ТВ, то по-голямата част от обществото си търси и рови из интернет нон стоп. Даже се чудя за какво им е друг тип реклама. Много клиенти могат да откажат ако продължават да се занимават с неща, от които не отдяват грам. Утре и счетоводния софтуер ще тръгант да си пишат само.Още един пример, една фирма за мебели си направили сами сайт и след като им писаха, че сайта им е супер зле и като дизайн, но най вече като функционалност, те отговориха, че правят мебели, а не сайтове.
Разбира се, че уеб-сайта е важен за корпоративната идентичност. Собствен домейн и хостинг са просто задължителни. Обаче за е-мейла съм на малко по-различно мнение. Зависи от дейността на фирмата. Аз имам един на яху от 10на години и през ум не ми е минавало да го сменям. И никой никога не е запитал защо аджеба пощата е на безплатен провайдър.
Нали не вярвате, че ако клиентът е решил да прати запитване впечатлен от дейността/продуктите/услугите на фирмата ще се спре заради домейна, на който е е-мейла?