Кучетата си лаят , а Герб пак печели избори Дано ви дадат по едно кебапче от ДПС , че поне гладни да не стоите. Все пак Доган се бори да е 2ра политическа сила. БСП вече я подкрепят само изкуфели старчета.......
КарноБАТМАН и Робин :lol:
Тоя да не е сляп, че и нощем с очила или е част от стила му. Имаха и още един убавец мамин...сега ще го изровя.
И каква е тая радост, след като висчко е прозрачно и не е тайна за никой, даже всеки може да кандидатсва за финансиране? Когато с техни средства деца печелят олимпиади по математика няма вой. Само комсомолците от АТАКА може да се радват на тази "сензация".
А ГЕРБ са ясни с отхвърлянето на закона за изучаването на престъпленията на комунизма в училище. Така България е единствената страна от Централна и Източна Европа, която крие от децата си истината за престъпния режим.
пп Не знам как са изпуснали Иво Инджев , най-платения от платените.
Обясни ми за какво са толкова много пари на тези журналя според теб?
Ще ми обясниш ли карнобатман защо е нонстоп с цаките? Да не е слепец? :shock:Не знаех , че за кметове трябва да се избират манекени... явно Фандъкова трябва да я сменим с Мис Дупе 2015....щото е по хубава на плакатите ......
То е ясно защо са им. Как да ти обясни момчето, като някаква нищожна част от тези пари влиза и в неговия джоб?!... Та, само остава да им измислим нарицание, близко по звучност до "рубладжии". Примерно- нещо да е с "цент(ове)", "дим(ове)" или "пени(та)". Може да се отвори тема за това как да ги кръстим продажните НПО-шки. Денят от седмицата е подходящ. :lol:
Ще ми обясниш ли карнобатман защо е нонстоп с цаките? Да не е слепец? :shock: