Тя тая версия е банната заради т'ва "пф ти му е*а майката" , гледам, че по ТВ–то са пуснали друга версия, която е къде-къде по-скучна.
Не знам, аз имам по-разчупено мислене и виждане за нещата, а и освен това гледам какво би се харесало на хората. През повечето време от годината по цял ден съм с млади хора, и знаете ли какво? Те са пълни простаци! И съм сигурен, че това би им харесало! А защо младите са простаци? Защото са се научили от големите простаци! Т.е и на големите простаци ще им хареса, въпреки, че няма да обявят мнението си публично, защото ще ги помислят за... простаци
Преди година имаше една реклама (даже не съм сигурен, но май 2 лета я въртяха по радиото, ако не и повече) на Кен, в което някаква детска хорова група пееше "Печат се кренвирши на плажа и събират морски тен..." и т.н . Къде е поуката? Колкото по-тъпа е рекламата, толкова повече ви прави впечатление, толкова по-лесно я запомняте и толкова ПОВЕЧЕ я разпространявате! Естествено, разпространявате я, изказвайки негативно мнение, но това няма значение!! Тъй като, ако се замислите, една лоша реклама
никога не би ви попречила да си купите даден продукт!! НИКОГА!!
"Тия от Хенди са бахти кретените, честно!! Направиха толко тъпа реклама за тоя готин телефон..."
Think about it!
P.S
Свържете ме с Microsoft и ви обещавам, че ще има рекламна кампания на Win8 и рекламата ще бъде моя