От: Успехите на БСП в България за 13 години
Позачудих се дали не е петък
Предполага се, че тук има интелигентни хора! Спрете с тая политика! Какво се се хванали за ГЕРБ и БСП? И едните и другите са за бесилото и всеки гласувал за тях е предател на родината си!
Нима Бойко не е мутра? Нима сме толкова дебилни, че искаме да ни управлява прост пожарникар който е чел само 1-2 произведения на Карл Май? Аз се срамувам от факта че такъв човек е бил начело на родината ми.
Ами другия, вече бивш (Сергей), та той получава българско гражданство 9 години преди да стане министър председател на страната! Що за дебилност от страна на народа е да си избере един чужденец да го управлява?
Само правят циркове по телевизията, но иначе си се целуват един друг и си пият кафето заедно, без значение партийна принадлежност! За това и няма да видим политик в затвора.
2 прости примера над които да се замислите:
1. Емилия Масларова правете табелки за врати по 10 000 лева бройката и плащаше с парите на социалното министерство. Наказана? Да, ама друг път 50 000 лева гаранция, която си плати и после обвиненията паднаха.
2. Сещате ли се за оня разговор между Ваньо Танов и Борисов? Да, да същия за Мишо бирата дето после случайно получи инфаркт...
Няма какво да спорите един с друг кой е по-добър. И ГЕРБ и БСП и ДПС и Реформаторите и АТАКА и всички са един дол дренки... престъпници от класа!
Аз за това си гласувах за Светльо Витков, мое да не е от най-сериозните, но си личи че има някакво сиво вещество в главата, симпатяга е и ме кефи.