Колкото и да ги коментираме нищо няма да постигнем. Бачкайте здраво и не чакайте на правителството да ви оправи живота.
Е какво ще постигнеш с тази пачка, та ти си на заплата в банкова институция..Ще си ремонтираш колата или?А нашите админи няма ли да ни подхвърлят по една коледна пачка?
Е какво ще постигнеш с тази пачка, та ти си на заплата в банкова институция..Ще си ремонтираш колата или?
Ако намекваш, че не съм способен да събера 2 и 2, значи има известна логика в дубликата ти....Имаш много грешна информация.
Ако намекваш, че не съм способен да събера 2 и 2, значи има известна логика в дубликата ти....
Ако намекваш, че не съм способен да събера 2 и 2, значи има известна логика в дубликата ти....
Определено, да. Радвам се , че високоителектуални производни като вас компенсират ''народните'' недоразумения в мое лице.Явно е, че и на това не си способен.
Форт, ти като какъв се изживяваш сега? Ще си търсим грешки или ще продължаваш да си чешеш рапона на педала Станишев (имах клиент, който ми е разправял за педалските изпълнения на Станишев в Московския).
Ходи се скрий някъде или?