Sky Well-Known Member 14 Ноември 2013 #1 От 2 дена не мога да си видя известията, нито да ми зареди като хората. На моменти ми зарежда постоянно и при скрол ми се показват по 10 пост и до там. Баси работата
От 2 дена не мога да си видя известията, нито да ми зареди като хората. На моменти ми зарежда постоянно и при скрол ми се показват по 10 пост и до там. Баси работата
helf_php Active Member 14 Ноември 2013 #2 От: Фейсбука нещо зацикля Бачка си перфектно фейсбука в теб е проблема :twisted:
K krisopk Active Member 15 Ноември 2013 #3 От: Фейсбука нещо зацикля Пробва ли с друг браузър? Видя ли дали случайно нямаш някакъв гаден add-on (plugin) ?
От: Фейсбука нещо зацикля Пробва ли с друг браузър? Видя ли дали случайно нямаш някакъв гаден add-on (plugin) ?
kamentk Well-Known Member 15 Ноември 2013 #5 От: Фейсбука нещо зацикля И при мен си работи. Между другото преди малко 1 приятел беше написал, като статус, че чата му отказал, но не съм пробвал.
От: Фейсбука нещо зацикля И при мен си работи. Между другото преди малко 1 приятел беше написал, като статус, че чата му отказал, но не съм пробвал.