Финансово спестовни програми

geri4ka

New Member
zdraveite hora.tva za koeto iskam da popi6em tuka sa finansovo spestovnite programi ili s dve dumi kazano:zastrahovki jivot i zlopoluka.pove4eto hora vuob6te i neiskat da 4uqt za tezi programi za6toto spored tqh tova e zaguba na pari.to4no tezi hora predpo4itat da si zastrahovat kolata otkolkoto sebe si.na zapad horata neizlizat to4no bez takiva zastrahovki.tova sa individualni spestovni programi s vuzmojnost i za za6titen element.ako vie ste re6ili da si spestqvate pari ili da iskate da napravite ne6to za sebe si pi6ete mi.

1. Кирилицата

2. Фондовете изпреварват всичко в момента (миналата седмица 4 фонда са направили над 6% доходност) Като борсата поутине след година 2 със сигурност ще има повече интерес към такива инвестициони продукти...

geri4ka, мацка, ей! Добре дошла и приятен престой ти пожелавам тук с нас. Ама нещо не си оцелила пазара, ако така си предлагаш услугите, по-добре ти се замисли за тези застраховки живот. :)

И е хубаво да се пише на кирилица, че трудно се разбират някои неща и отнема повече време за четене. :)

Опааа колежката нещо не е намерила правилното място и начин за реклама. Такъв вид застраховки наистина са хубави и човек е добре да има поне една такава, но не се предлагат по този начин и на такива места. Честно казано според мен това си е чиста доза спам :)

Tsanko каза:
Опааа колежката нещо не е намерила правилното място и начин за реклама. Такъв вид застраховки наистина са хубави и човек е добре да има поне една такава, но не се предлагат по този начин и на такива места. Честно казано според мен това си е чиста доза спам :)

Мдам води се спам. Но ако все пак остане да се навъта наоколо и попрочете в нашият форум може да се научи как се прави горила маркетинг без да спамиш ;)

Ще ме извинявате ама за първи път влизам в такива форуми и ми стана доста интересно.ако можете много ще съм ви благодарна ако ми помогнете като ми кажете къде да се пробвам да си пиша с хора по мойта тема.много съм го закъсала в офиса и имам спешна нужда от хора на които да предлагам тези програми.

Ами аз не знам форум за застраховки ;) където да си намериш клиенти , а и по нашият начин нещата не стават бързо ... но все пак погледни герила марктинг секцията и имаи на предвид че в повечето форуми не са толкова толерантни...

geri4ka каза:
по твойте думи разбирам че май сме колеги,така ли е

Ами не съм се занимавал със застраховки освен като реклама за кратко на някои от сайтовете ми ;) Ние тук общо взето се занимаваме с бизнес сайтове в различни ниши от които реализираме приходи... Ако се интересуваш огледаи за какво става на въпрос ;)

Хехех я кажи какво си рекламирал? :) Иначе geri4ka аз съм ти един вид колега, но засега не се занимавам с животозастраховане, а тебе като те слушам ми звучиш точно като от школата на Евролайф 8)

не си ги спомям вече някаква прогрма за лиидове през befree (сега собственост на cj.com) но нещо не успях да си конвъртна трафика и ги махнах...

То застраховки не се правят така. Трябва да си намериш клиент и лично да го убедиш защо е добре да си направи такъв вид застраховка и защо е най-добре да я направи при тебе.

Е бате аз не правя засртаховки а монетаризирам трафик (секънд инкам стриим - от сайт с друга главна тматика) за които бях предположил че би се заинтересувал и от застраховки но не се получи...

пс някои ако иска мога да ви генерирам киурди за инсуранс

Горе