Кажи какво точно ти трябва, размери, количество и утре ще ти дам отговор.
216 броя минимално количество, 3.23лв е цената на бройка, 80лв клише, 50% авансово, цените са без ДДС.
Ако имате интерес ще взема и телефон за връзка.
Клишето предполагам се прави еднократно.
Може да питаш tikso-lenti.com, използвам им услугите и съм много доволен.
Някъде да сте попадали на фирма занимаваща се с това, но да не изисква минимум 420824820 бройки?
Мисълта ми, е, че ми трябват по 5-6 бройки на година да кажем...
72 мисля е минимума, защото трябва да се зареди машина, то не е както го мислите вие...
При цена 1.5 (толкова мисля че платих с ДДС последния път за прозрачно) е 108 лева, т.е. двойно-тройно по-скъпо, но пък по този начин изграждаш бранд. Клиента ти мисли, че имаш много работа и имаш и собствено тиксо. Следващия етап е собствени кашони (които можеш да си ги поръчаш чисти и сам да си ги печаташ с мокър печат, ако са по-малки аз така мисля да права на моите).
Друго си е като видиш на фешън дейс в куриера 10 торби и едно неименувано кашонче с кафяво тиксо - кое ти вдъхва повече вяра в търговеца?
Приеми го като вид реклама, не като ТИКСО.
300 лева за тиксо и 2 години аз ще опаковам на сегашните количества и няма да ми пука имам ли нямам ли тиксо, върти като гламав и тва е...
Следващия етап е собствени кашони (които можеш да си ги поръчаш чисти и сам да си ги печаташ с мокър печат, ако са по-малки аз така мисля да права на моите).
Намираш фирма, която прави печати и си поръчваш нормален (не автоматичен) печат от най-големите или какъвто размер ти върши работа и един тампон и си печаткаш. Моите кашончета са 10х10х100 и ще ми става идеално...
За по-големи разбира се е абсурдно, но за хартиени торбички и малки кашончета в малки количества е някакъв вариант.