Не беше ли във Варна, или си се призимил в София?
Каква порода е?
Тва да си поверя кучето на друг нема да стане никога посмъртно... Или си го гледам, или не си взимам изобщо. Имал съм 2-3 овчарки, вълкодав, сибирски вълк, канадски вълк...че даже и лайка но СЕГА НЕМАМ НИЩО - щото не мога ни да го гледам, ни да му обръщам внимание...еле па разходки по 4-5 пъти на ден. Човек се привързва ужасно много към кучето си, както и то към него - то е част от семейството един вид. Нема как да се дава на чужди хора... въпрос на култура и разбиране е.
Човек се привързва ужасно много към кучето си, както и то към него - то е част от семейството един вид. Нема как да се дава на чужди хора... въпрос на култура и разбиране е.
Много хора гледат животни в апартаменти (т.е. без двор). Класиката е сутрин и вечер да се извежда. С каквото и да се занимаваш по това време по принцип човек е свободен, а кучето му дава повод да се разходи/раздвижи и разведри. Вместо да даваш пари понякога излиза по-удобно да съчетаеш полезното с приятното. Е, не съм запознат конкретно с твоя случай, но давам акъл гледайки от моята камбанария.
Амоуне, май офлайн не ти обръщат особено внимание
Вие тия кучета за гъзария ли ги взимате?? Нещо мода а!! Като цигарките в 6ти клас...
Много хора гледат животни в апартаменти (т.е. без двор). Класиката е сутрин и вечер да се извежда. С каквото и да се занимаваш по това време по принцип човек е свободен, а кучето му дава повод да се разходи/раздвижи и разведри. Вместо да даваш пари понякога излиза по-удобно да съчетаеш полезното с приятното. Е, не съм запознат конкретно с твоя случай, но давам акъл гледайки от моята камбанария.
Дай аз щи го извеждам за 500лв + ще му сметнем консумативите Па белким го обуча (нищо че е на 6y) да ти прибира портфейла