Флашка - вибратор

От: Флашка - вибратор

Пак рекламна статия в БТВ-то :D Тия за пари и ще напишат, че са олигофрени в собствения си сайт ми се струва

Re: От: Флашка - вибратор

Пак рекламна статия в БТВ-то :D Тия за пари и ще напишат, че са олигофрени в собствения си сайт ми се струва
Еми те са си, само за да си го признят публично трябва някой да плати за това. И като гледам сумата няма да е голяма, щом за вибратори за успели да си платят.

Това е като платеният им репортаж, който смърди в повечето случаи. Може ли Нова Телевизия да те стигне по гледаемост? Все едно Google Plus да стигне FaceBook. Явно слаб мениджънт и вгадясване в хората с едни и същи неща всеки път.

Но темата е добра, за разлика от рекламата им. И това е много голямо откритие, няма що. GenBucks ги имаха преди повече от 3-4 години. Тия пак са назад с материала, миличките. :)

От: Re: От: Флашка - вибратор

.

Но темата е добра, за разлика от рекламата им. И това е много голямо откритие, няма що. GenBucks ги имаха преди повече от 3-4 години. Тия пак са назад с материала, миличките. :)
Blinky ти да не ги следиш тия продукти - ахах - шегувам се :D:D:D
Иначе по темата, мога да кажа, че това е най-забилата телевизия за мене. Просто като гледам какви простотии почнаха да пускат се отчайвам, но парите са си пари, всеки си има начини да си ги печели.

Не е най-забилата. Преди два дни стоим с жената и гледаме новините но Нова, които бяха следните:

- баба в сащ си загубила дистанционното и извикала полицията. Дистанционното се оказала в телефонния указател.
- момче се обадило на куките и им казало, че го експлоатират да работи. Оказало се, че просто го мързи да си чисти стаята. (май пак в сащ беше)
- използвали бик, за да намерят крава

Въобще новините ни са доста спрели.

Изразът "Заври си информацията в ... " добива нов смисъл :)

Истината е да не се гледа телевизия.

Re: От: Re: От: Флашка - вибратор

Blinky ти да не ги следиш тия продукти - ахах - шегувам се :D:D:D
Иначе по темата, мога да кажа, че това е най-забилата телевизия за мене. Просто като гледам какви простотии почнаха да пускат се отчайвам, но парите са си пари, всеки си има начини да си ги печели.
Еми интересно ми е какво ново се предлага и в тази ниша. :) Следя всичко, от което може да се прави кинти.
Истината е да не се гледа телевизия.
Подкрепям на 100%. Само където рекламодателите се чудя защо още наливат толкова масово пари там? Явно са свикнали да дават много пари за почти нищо насреща. Не е като в нета - реални реклами = реални продажби. Там не знам някой с голямо нетърпение да чака рекламния блог, докато в нета е просто част от това на което си попаднал като сайт. И грам не е натрапвашо се като тези по телевизията.

Ако някоя репортерка от БТВ покаже нагледно как става номера с този вибратор, може и да стане интересно. Иначе си е поредната тъпня. И без това новините им са толкова депресиращи, че се гледат обикновено с блистер антидпресанти и калена нервна система.

От: Re: От: Re: От: Флашка - вибратор

Подкрепям на 100%. Само където рекламодателите се чудя защо още наливат толкова масово пари там?
Защото телевизия се гледа от малоумници, на които трябва да им се повтаря по няколко пъти какво трябва да купят. Колкото повече им се повтаря в най-гледаното време, толкова по-вероятно е да запомнят.

Ако някоя репортерка от БТВ покаже нагледно как става номера с този вибратор, може и да стане интересно. Иначе си е поредната тъпня.
Хем ще е интерсно, хем и рейтинга им ще се вдигне. :D

Защото телевизия се гледа от малоумници, на които трябва да им се повтаря по няколко пъти какво трябва да купят. Колкото повече им се повтаря в най-гледаното време, толкова по-вероятно е да запомнят.
И аз съм на мнение, че телевизията е за, да не кажем за малумниците, но за по-старите поколения. Ако има някой който е преди 70 набор тук, да не се обижда.
По-старите все пак са живели през едни такива особени времена - социалистическите. Тогава хората са лъгани, лъгани, лъгани....и пак лъгани, и без дори да подозират тези лъжи, хората са вярвали сляпо на всичко което се казва по кое? Радиото и телевизията разбира се!
Тогава те +вестниците (който няма да коментирам въобще) са били единствените начини за информиране на населението, а както знаете, всички те са били държавни.
И какво се получи тук? Държавата контролира всичко, и ви казва, и ви натякват това което те искат вие да знаете. Във един хубав момент, се появява интернета, във един още по-хубав се появява и във България, и вече информацията тече свободно (малко относително). От тогава хората (който виждат, че ги правят на луди, че ги лъжат за сутрин обед и вечеря) решават да се информират от там, а не от продажните телевизии (Както пишеше във една книга "Телевизията и медиите като цяло са източник на удоволствия, и те промиват и разбиват представите на обществото за ставащото около тях. Мозъкът е зает със друг (телевизия, видео игри, етц.) и не се занимава със реалните проблеми" - Мисля, че така беше, може малко да съм го поразбъркал, но не го помня точно0).
И като за финал ще кажа.
Аз преди година-2 спрях да гледам новините, да слушам радия и етц. От тогава научих и близките и познатите ми да четата новните по порталите и във интернет като цяло. Да това, че е във интернет не е гаранция, че е истина, да всеки може да напише каквото си иска, да и аз съм писал разни глупости от който не разбирам, но поне знам, че не е по телевизията :D

Горе