Странникът
Well-Known Member
Какво ще кажете да си направим една форумна среща? Някой от хората от форума се познават, работят заедно, но все пак друго си е да се съберем в реалността? Според мен най-добрия вариант е някой уикенд - събота и неделя. А пък по желание може да започнем още и от петък следобед. Времето вече се стопля и може за два дни да си починем? Според мен за да е удобно на всички, би било добре да се видим някъде около централна България, може би Велико Търново? А за време - според мен може да го направим след 3-4 седмици, някъде около средата на април, за да има време всеки, който желае да се подготви, а и да намерим подходящо място, което да ангажираме.
Такава среща ще е повод да се видим на живо, да разпуснем, даже да се установят нови контакти!
И едно уточнение - това, което предлагам е различно от мероприятието, предприето от администраторите на форума. Докато тяхното мероприятие е платено, и е работна среща, предназначена да се научат нови практики, и за обмяна на опит, което за целта си има входна такса за всеки, който желае да присъства там, то тази среща ще е напълно безплатна. Целта - отпускане, релакс, зареждане с нови сили и положително настроение, за да успеем да преборим Гугъл и конкуренцията!
А, да, и още нещо важно - по възможност - компютрите са забранени, разрешава се единствено пиене, ядене и мацки!
Такава среща ще е повод да се видим на живо, да разпуснем, даже да се установят нови контакти!
И едно уточнение - това, което предлагам е различно от мероприятието, предприето от администраторите на форума. Докато тяхното мероприятие е платено, и е работна среща, предназначена да се научат нови практики, и за обмяна на опит, което за целта си има входна такса за всеки, който желае да присъства там, то тази среща ще е напълно безплатна. Целта - отпускане, релакс, зареждане с нови сили и положително настроение, за да успеем да преборим Гугъл и конкуренцията!
А, да, и още нещо важно - по възможност - компютрите са забранени, разрешава се единствено пиене, ядене и мацки!