Теодор Мамарчев
Active Member
Здравейте. Търся фриленсъри с които да си сътрудничим.
Занимавам се с хостинг и wordpress. Имам клиенти, които след завършване на сайта имат нужда от допълнителни услуги, които аз не мога да им предоставя. Търся подизпълнители за следните услуги:
Търся хора с които да работим съвместно на хонорар, а не на заплата.
Ако предлагате някоя от изброените услуги по-горе, може да ми пишете и да изпратете портфолио, и данни за контакт.
От моя страна ще получите достъп до платформата в която обработваме поръчките и ще можете да водите директна комуникация с клиентите през тикет системата или чата в сайта.
В момента работим основно на българския пазар, като плановете ни са да се орентираме към англоезични държави.
Занимавам се с хостинг и wordpress. Имам клиенти, които след завършване на сайта имат нужда от допълнителни услуги, които аз не мога да им предоставя. Търся подизпълнители за следните услуги:
- Content creation (основно статии, описания на продукти, новини свързани с дейността на сайта)- - Social Media Manager - управление на акаунти, страници и т.н.. в социалните мрежи, както и създаване на съдържание
- - Google ads & Facebook ads manager
- - On-page & off-page SEO
- - Дизайнер за лога, банери и т.н..
- Системен администратор
Търся хора с които да работим съвместно на хонорар, а не на заплата.
Ако предлагате някоя от изброените услуги по-горе, може да ми пишете и да изпратете портфолио, и данни за контакт.
От моя страна ще получите достъп до платформата в която обработваме поръчките и ще можете да водите директна комуникация с клиентите през тикет системата или чата в сайта.
В момента работим основно на българския пазар, като плановете ни са да се орентираме към англоезични държави.
Последно редактирано: