Аз си пускам събота и неделя за кеф по няколко мача, да има за какво да псувам пред телевизора. А и преди години, като че ли повече излизаха мачовете, сега е почти невъзможно да се търси логика, или просто букмейкърите се научиха много.Аз когато играех, гонех коеф около 2 , единични залози , най-добре с 2 изхода събитието за да ти е 50 % шанса (при стандартно 1 х 2 ти е 33%) . Завърших за 3-4 месеца игра с около 700 лева + , залозите бяха по 10-20 лева. Отдавна вече не залагам нищо.
Имаше си попадения и днес-Саутхямптън на 1,6, Атлетико Мадрид, ПСЖ.Колеги днес всичко е наопаки, за това затваряйте залозите
Е те май си я взеха, Тотнъм може да се издъни утре с Ман, някой равен поне...Утре в Англия е много интересно. Аз лично искам Лестър да спечелят титлата.
Четох някъде че в началото на сезона, пиян фен на ЛЕСТЪР заложил 5 паунда да станат шампиони на коефицент 1000.
Дай боже всекиму такива загуби.Около 50 паунда е сложил за 50К и затваря залога преди едно от скорошните гостувания на Лестър и взима някъде към 30К и след победата са щели да му предложат да речем с около 10К отгоре. За това излезе една новина която гласеше "Фен на Лестър загуби 10К за два часа"
Греда тук.Да се пробвам пръв:
На живо Реал Сосиедад - Барселона -Първо полувреме резултат: "БАРСЕЛОНА"-5,75 коеф.
Може би най-трудният стадион за Барса. Играх го Гол/Гол и над 2 гола, но Барса ако не промени нещо в играта си трудно ще излезе, но да видим. Иниеста загряваГреда тук.
Би трябвало да излезне, Атлетико дишат във врата на Барса вече. Поне два гола за Барса второто.Може би най-трудният стадион за Барса. Играх го Гол/Гол и над 2 гола, но Барса ако не промени нещо в играта си трудно ще излезе, но да видим. Иниеста загрява
Ако преценят админите, да я преместят в "Да не се индексира"Съберете отрепките от нета с такива теми, браво похвално
Ако преценят админите, да я преместят в "Да не се индексира"
Много са зависими от Меси, ако няма ден, целия отбор не играе. Имат още 15-20 мин., дано обърнат.Барса ако не бият става много тежко за тях.... дишат им във врата вече. Феновете искаме требъл.
Пак греда.Би трябвало да излезне, Атлетико дишат във врата на Барса вече. Поне два гола за Барса второто.