khadoo Member 20 Октомври 2009 #1 Как да променя надпис във футъра на блога ми. На версия 2.8.1 съм и нещо не мога да намеря правилните настройки за промяна на футъра. Хелп ми плийс.
Как да променя надпис във футъра на блога ми. На версия 2.8.1 съм и нещо не мога да намеря правилните настройки за промяна на футъра. Хелп ми плийс.
radev Well-Known Member 20 Октомври 2009 #2 От: Футъра на уърдпресс /wp-content/themes/темата_с_която_си_в_момента/footer.php най-вероятно нещо такова това което е вътре в този файл се редактирва __________ ипотпал лаптопи и компютри
От: Футъра на уърдпресс /wp-content/themes/темата_с_която_си_в_момента/footer.php най-вероятно нещо такова това което е вътре в този файл се редактирва __________ ипотпал лаптопи и компютри
contra Well-Known Member 20 Октомври 2009 #3 От: Футъра на уърдпресс зависи от темата - ако редакция на footer.php не помогне, провери и в index.php, home.php.
От: Футъра на уърдпресс зависи от темата - ако редакция на footer.php не помогне, провери и в index.php, home.php.