Моля гласувайте за:
www.rox-invest.org
www.rox-invest.org
Дизайна на сайа не ми харесва, просо не харесвам сайтове които са с стаичен дизайн- определени пиксели по средата на екрана . Иначе останалата част сигорно е добра щом кават другие така, но аз не мога да схвана идеята на сайта. Каква е?
Какво те накара да пишеш в тема от преди 5 години?
А тебе какво те накара?
Ако не вие хареслава темата трябваше да я изриете още тогава, а не да ми махате от репотацията, че пиша в нея. Никъде няма написано правило, че не трябва да се пише по стари теми. Или пишем в форума или не.?Аз не съм виновен, че те мързи модерираш.ми мен лично ме накара факта, че си я бъмпнал - са гледай как ще се врътка тая тема заради анкетата. Направо извади нафталинените килоти на баба си - ем демоде, ем не е приятна гледка, ем се чудиш дали петната са само от седенето в стария съндък а на всичкото отгоре се осмърдя на нафталин
Ако не вие хареслава темата трябваше да я изриете още тогава, а не да ми махате от репотацията, че пиша в нея. Никъде няма написано правило, че не трябва да се пише по стари теми. Или пишем в форума или не.?Аз не съм виновен, че те мързи модерираш.