cremabox
Active Member
Колеги до сега ползвах host1plus със хостинг на сървър в Нидерландия, но искам да направя нов профил тъй като ми трябвам малко повече допълнителни домейни, а те са променили изцяло плановете. Избрах си Златния план и като цъкнах да избера сървърна локация видях, че Нидерландия я няма. Веднага попитах съпорта и те ми отговориха, че в момента чакали нов сървър обаче не знаели кога ще дойте, и кога точно ще бъде в екплоатация.
Та въпроса ми е някой знаели хостинг доставчик с локация в Нидерландия? Дали може в някоя друга държава да кача сайтове за ескорти?
Проверих coolisehost, но цената надвишава бюджета на клиента ми, защото искаме да платим за 3 години и да не се занимаваме, но 8.97 евро са си много.
Търся нещо от порядъка на 3-4-5 евро/м. с поне 10-15 адон домейна и поне 3 гб дисково пространство.
На мен не ми трябва много мощен сървър, защото и клиента ми не претендира за такъв. Сегашният ни хостинг е на почивки... даже няма cPanel а някъв техен.
Ще бъда благодарен, ако някой сподели някой добър доставчик.....
Та въпроса ми е някой знаели хостинг доставчик с локация в Нидерландия? Дали може в някоя друга държава да кача сайтове за ескорти?
Проверих coolisehost, но цената надвишава бюджета на клиента ми, защото искаме да платим за 3 години и да не се занимаваме, но 8.97 евро са си много.
Търся нещо от порядъка на 3-4-5 евро/м. с поне 10-15 адон домейна и поне 3 гб дисково пространство.
На мен не ми трябва много мощен сървър, защото и клиента ми не претендира за такъв. Сегашният ни хостинг е на почивки... даже няма cPanel а някъв техен.
Ще бъда благодарен, ако някой сподели някой добър доставчик.....