Предлагам: Целогодишна работа

devoid

Active Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте, накратко обяснявам.

Работата е свързана с регистрирането на хора в различни приложения. Като един човек може да бъде регистриран на няколко места едновременно. Заплащането е веднага след регистрирането. Един човек отнема между 1- 2 часа за регистрация на всякъде и може да искарате до 300лв на човек. Броят на регистрираните е неограничен. За повече инфо на ЛС. Моля само сериозни хора да пишат които искат да искарват пари.

Поздрави!

Здравейте, накратко обяснявам.

Работата е свързана с регистрирането на хора в различни приложения. Като един човек може да бъде регистриран на няколко места едновременно. Заплащането е веднага след регистрирането. Един човек отнема между 1- 2 часа за регистрация на всякъде и може да искарате до 300лв на човек. Броят на регистрираните е неограничен. За повече инфо на ЛС. Моля само сериозни хора да пишат които искат да искарват пари.

Поздрави!
Моля за повече информация на ЛС!

Благодаря предварително :)

Това ми мяза на някаква измама, ако не съм прав се извинявам на автора на обявата.
Като гледам оценките на автора, мисля че не би трябвало да е фейк. Дано да е окей и хората, които се възползват да са доволни.

Един от малкото законни варианта е да се регвате през реферални линкове и автора да прибира комисионни.

Горе