може и да постигне .. някоя глоба
https://pravatami.bg/1895
Ако изкарате и някъде на видно място линк с правилата ...Не е позволено продажбата на мейл листи тук.
Вместо да се забранява, по - добре според мен, е да се обяснява че е безсмиселно да се купуват такива листи.Не е позволено продажбата на мейл листи тук.
Има го в пазара, където му е мястото. Но реално не се вижда. Ще се вземе мерки, защото вече много такива получаваме, къде да четат правилата, нищо, че идва на лично от мен (автоматично) при регистрацията, ни не го четата за жалост.Ако изкарате и някъде на видно място линк с правилата ...
Истина е. Но не може и да ги толерираме и за това се премахват такива теми и постове. Няма как. Както се случва с птц сайтовете.Вместо да се забранява, по - добре според мен, е да се обяснява че е безсмиселно да се купуват такива листи.
Значи да не се хабя да обяснявам.Истина е. Но не може и да ги толерираме и за това се премахват такива теми и постове. Няма как. Както се случва с птц сайтовете.
Създадох мейл в абв.бг който никъде не съм ползвал, никъде не се е появявал. Два месеца след създаването му получих първия спам. Ако някой от админите им не продава мейл листите да ми падне сървъра.
Аха. Благодаря имах нужда някой умен човек да ми даде съвет. Благодаря!Е, не си чел правилата и после другите ти виновни. За да си направиш мейл в абв трябва да се съгласиш и с техните условия, едно от които е, че мейлите се предоставят за рекламни съобщения (СПАМ).
Аха. Благодаря имах нужда някой умен човек да ми даде съвет. Благодаря!
Възхищавам ти се. Само от един коментар разбра моята психология, моето АЗ. Благодаря явно това ми е проблема, все обвинявам другите. Трогнат съм ще си го сложа на стената. Има и много други твои мисли които искам да разлепя по стените.
Ще си поръчам на стикери. Ако има още желаещи може да направим партия.
Благодаря ти! Ти промени живота ми. Осъзнах какъв съм мрънкалник...............................
Другия път ще знам....Нямаше нужда да губиш време и да пишеш толкова дълго, достатъчно беше да напишеш само 3 думи: Благодаря ти Боже!