Цена на сайт

От: Цена на сайт

То на такива неща не е редно да се дава цена. Гледам че сайтът не е съвсем нов, но статистиките му (PR:2, Alexa:3'700'000+; средно уникални:50) определено са като на нов сайт. Такива сайтове обикновено не се купуват, защото с малко усилия всеки може да направи нещо подобно. Ако искаш да има сериозна цена, инвестирай в развитието му.
 
От: Цена на сайт

Еми сайта е в това състояние защото нямам време да го развивам само от време на време се занимавам с него не го бях барал 3-4 месеца иначе преди беше доста добре с посещенията :D Мерси все пак :p
 
От: Цена на сайт

Много интересно като идея, вярвям, че има потенциал, по-добре инвестирай в него и го развий.. сега се сещам, че преди няколко месеца беше писал за доста продължителен даун на страницата, което значително е урязало посещенията; keep up 'a good wrk, fellow! :), има хляб в проекта, успех!
 
От: Цена на сайт

Знам , че има хляб преди правеше по 500 уникални беше първи в категорията в бгтоп... но просто нямам време надявам се , че сега лятото ще имам повечко , а до 3-4 дена ви обещавам , че ще го вдигна до 400-500 уникални :)
 
От: Цена на сайт

за няколко дена го вдигнах малко на крака сега ще пусна и форумче :)
 
От: Цена на сайт

хаха успех... отказах се да го продавам с тия посещения 20 лв ще ги направя макс за 1 месец от реклама...лошото е че май не влизам в рамките на трафика и или ще трябва да се изръся за хост или да ме спонсорира някой... :D
 

Горе